hej söndag!

JA då var det söndag igen och vi tvättar.. som om vi aldrig tvättat förut.
Eftersom jag var klumpig och inte tog me mig avi lappen till posten så fick jag ju inte ut mina nycklar.. [emma fick med sig dom till sveg av misstag].. så jag fick ta med mig min tvätt hit till andreas. kul?! [eller så inte] men det som är bra är att det finns en ny maskin här så det går lite fortare nu för tiden höhö!

Ja vad mera..?

Funderade lite förut.. om hur det ska bli i sommar. Sladden ringde och vi funderade tillsammans.

Tänkte på att göra något annat istället för att åka till gbg. Då kom jag på att man kan ju åka till sommarstugan som min mamma har tillsammans me sina syskon. Det är svårt att förklara men jag kan ju göra ett försök. =)

När mammas mamma och pappa dog så ärvde väl alla en del i smultronstället eller vad man ska säga.
Dom har byggt upp och renoverat upp det så nu ser det bra ut. Inte för att det såg dåligt ut förut heller men dom har byggt endel nya saker och sånt.

Saken är ju den att det kanske blir lite långdragit att vara där i en vecka när det inte finns nån ström och ingen mottagning på mobilen. Så ska man alltså laga mat så måste man elda i ved spisen för att plattorna ska bli varma.
Lite som tillbaka i tiden. Men sammtidigt kan man väl vara där för att få lite ny energi. Att bara få klara sig själv och vara ute i naturen. Försa gången man liksom åker dit me vänner och pojkvän utan familj, det kommer kännas lite konstigt att inte ha mamma och pappa där eftersom det känns liksom mera som att det är mammas ställe.


Jaja sen kan man ju oxå åka till ö-vik och vara där en heldag och bada på paradisbadet. för det va inte så dyrt.
=) Sen kan man ju grilla och åka ut me båden för att kolla om det finns nån bäver eller fiska om man vill det. Så ja det finns ju lite olika saker att göra.

JA det var lite från mig. hej

RSS 2.0