27/11/08

Hej hej torsdag!!

Jag är så jävla besviken.. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara det så du som läser förstår..

Vill bara att julen och nyår ska vara över.. så poff så va vi i början på januari. Det märks att jag bara går och väntar.. och längrat. Ser verkligen fram emot det! Men varför händer det jusom inget medans jag väntar..?

Vad faaan ska man göra?? känns som allt jag har funderat på bara går i stöpet.. känns som om jag gett upp totalt och bara är nu.. strävar liksom inte lika mycket längre.. Åhh vad jag hatar det här! Jag vill verkligen göra det men det kostar så in i helvete mycket pengar och vart fan ska jag få dom i från..? Jag vet att det kanske inte får mig att förändras eller som att det skulle få allt att bli jätte bra. MEN jag skulle inte nerverdera mig själv på samma sätt och jag kanske skulle se mig själv på ett annat sätt och kanske vara nöjd. Jag vet inet längre!! För det enda jag får höra är att jag kommer göra det-.--NÅN gång.. Nån gång.. ja men va fan! ska jag sitta där me barn å hus och vara gift innan jag kan göra det känns det ju lite onödigt! Då har ju redan livet passerat förbi på något sätt.. Jag önskar jag bara kunde åka till sthlm och göra skiten lida i tre månader och sen äre som klappat och klart om jag ska fatta mig kort. hur fan har andra råd då?

JAg vill men orkar inte. Jag vet liskom inte vart jag ska hämta min energi heller..!
Känns som om jag verkligen sitter fast nu. Tar mig inte in till stan om jag inte ska gå.. Kan inte gå å sola.. Kan inte gå till nån å prata för allt kostar pengar. JAg vet ju inte ens hur jag ska förklara det.. Känns ändå inte som om det är någon som förstår hur jag känner innerst inne.. jag vet itne om det är jag som är för otydlig eller om det är så att jag börjar snacka om det och har sagt det förut så folk står döv örat till och inte orkar lyssna, märker jag det så patar jag inte ens färdigt om vad det gäller. Jag försöker så gått jag kan för att göra mig förstådd men ju mer jag försöker så far luften ur mig.

Jag vet inte om det beror på att jag måste vara ifred ett tag...jag kan ju faktiskt inte dela på mig.. jag kan inte göra alla nöjda och glada.

Och ju mera tiden går så försvinner lusten och motivationen..
Jag vet inte alls vad det sitter i eller vad det hänger i... Men det slår mig lite att jag har hamnat i samma skit som förut..
Att jag inte ser till vad jag själv vill göra först.. jag tar inte hand om mig på samma sätt som jag gjort ett tag nu.. Jag viker mig och flexar mig till andra och det är störigt för när gör någon det till mig? Det är väl därför jag segar på ibland för att innerst inne kanske jag hade velat gjort det på ett annat sätt men sa aldrig något.. SÅ jag får helt enkelt skylla mig själv!

Längtar till januari iaf för då SKA jag köpa gym kort det kanske är det som fattas att jag inte har hängt där på ett ag nu.. jag känner mig inte nöjd för fem jävla öre för att jag va nära och sen tog det liksom tvär stopp.. Jag vill hitta en lösnign på hur jag ska göra med bröstoperationen så jag kan gå vidare och se fram emot det och ha det som ett mål igen.. men det kar jag inte ens längre.. =( Allt detta gör mig faaan tokig..? ska jag ta ett lån eller ska mina föräldrar göra det så får det dras från mitt konto till dom varje månad eller hur fan ska jag göra?? Det är ju ingen mening att jag snakar om det här till mina föräldrar heller för dom fattar ju ändå inte!! Dom på CNP fattar fan inte heller. Jag mår så jälva psykiskt dåligt att se mig själv i spegeln varje dag så det blir bar så att jag stannar inne tillslut och kommer ingen vart me någe.. 

skriv kommentar på förslag!

Nu har jag inge mer tid att skriva.. Pusspoffheej

25/11/08

Hej hej tisdag!

JA heej på dig som läser min blogg..
Ska dra en sammanfattnig av några dagar här då! =P

Var ju några dagar sedan jag skrev nu..
VA ju som sagt ut på G3 på torsdagen.. Sen va jag emma andreas och maria ut igen på fredag och sen på lördag så åkte jag emma och andreas till anna och fredrik på lördagen för att fira att fredrik fyllt år.
Så helgen har gått jäkligt fort må jag säga!!
Drack mig inte stup full och det va ju skönt att man bara va lite salongs =P

Haha!! Det va ju bara maria som drunkna i ölen och blev as kalas haha! Tur du inte hamnade i fylle cellen haha polisen som stannade och fråga hur det gick haha! =P

På söndagen fyllde emma och sara år. Andreas chockade både mig och emma med en jätte jätte god middag med god sallad fläskfilé och potatisgratäng mummms vad göttigattans det var.
MEn jag mitt smart ass tog medecinen som jag inte tagit sen i onsdags... innan vi åkte till brunflo så jag mådde skit illa och va tvungen att lägga mig en liten stund för att det kändes som om jag skulle spy när jag va uppe och gick. Men som tur var gick det ju över! =)

Ja på måndagen bjöd anna emma på kina mat så jag tänkte att jag och andreas kunde väl hänga på då, så vi gjorde det och hellllvete vad jag åt.. Fast det va ju mest grönsaker bambuskott och brockoli och räker och nån lillen vårrulle haha får ju inte glömma vattenkastanjerna men gött var det iaf. Blev ju som frestad när jag pratade med maria och hon betättade hur hon och viktoria brukade gå därifrån när dom ätit där.. haha sen sa hon ju hur gått det va.
Emma var inte så jätte nöjd på den maten hon fick så jag öste på lite extra och gav till henne. hehe! Lite små busigt!

Nu har jag lite väl mycket ångest för att jag gjort helt fel val med mina pengar eftersom jag inte har något kvar nu..
Jag måste ju kunna unna mig oxå men jag har ju näst intill slösat som fan! =) det är ju inge bra! Men nu äre ju gjort vissa saker är jag skiiit nöjd med som korsetten jag köpte fan vad snygg den va och skön, och den andra var oxå bra. tur man hade den på sig igår när man vräkte i sig mat. hahahah!

Pratade med min svenska lärare igår.. hade så in i helvete svårt att somna igår.. somnade halv fyra för att jag låg å funderade på hur jag skulle göra.. JAg vet ju fortfarande inte vad det är med mig eftersom jag inte har nåon större lust till att göra något alls nu för tiden.. förutom att mysa. =P MEn det går ju inte att hålla på så heller.
Som sagt sa läraren att jag skulle bestämma mig till i morgon. Alltså det är ju det jag vill verkligen ha betyg men jag är så trött nu när det är så mörkt och jag vet att det inte bara är jag som är det men det är svårt att förklara iaf!

Imorse va det ju meningen att jag skulle kliva upp och lite sånt.. men andreas fick inget liv i mig.. han ringde till mig vid halv nio och sa att han försökt att prata med mig men fick inge kontakt.. och sen va jag alldeles blöt i svett.. det var ungefärsom om jag hade varit ute och sprungit sa han. Fan vad äckligt! jag märkte när han lyfte täcket och mitt nattlinne och plåste på mig men jag somnade snabbt om. skönt att få hela sängen haha!
Sen vaknade jag med ett ryg och fick världens panik över ett papper som jag inte visste vart det va.. Så jag började leta överallt där jag trodde jag hade det.. Tillslut hittade jag ju det men fan det var på siste stället jag tittade på oxå.
så kan det gå!

hittade andra viktiga saker som jag letat i en längre tid så det va ju skönt må jag säga.
Förut när jag inte åt medecinen var det som om jag va senil som en gamling förla saker kom inte ihåg vart något va och gick alltid och letade saker som jag visste jag lagt där men dom inte låg där längre för att jag gått å plockat och lagt det nån anna stans.. känns skönt att veta och komma ihåg saker bättre nu. Även om jag haft saker på sin plats å har jag letat och letat och jag hatar det verkligen för det kan jag göra i flera timmar utan att lägga märke till hur långt tid det tar eller har gått..


Jaja nä nu skiter jag i det här. ska ta mig ett bloss nu me emmapemma gumman. Känns som om hon behöver prata lite. Hon sa tt hon ville att jag skulle hjälpa henne så jag ska försöka så gott jag kan då. =) Puss!
*pusspoffhej

Snart ut!

Hej igen!

Ja då va man finklädd och färdig sminkad och bara lullar runt! Haha!

Nu är G3 som gäller
Jag känner mig skiiiit fin och nöjd iaf. =) Mina hönor är ju oxå så fina så!

MEn hunden maria har sket världens blaffa och fan vad förbannad jag blev för det stank fan satan själv!

JAja nä nu ska jag ta mig en go öl. Fick iaf byta skorna så jag har dom utan att få skavsår nu! Hehe! Skönt som fan.
klänningen jag köpte idag satt som fan fint och skönt och allt är som fan perfekt. Förutom den jävla snöstormen som är utenför dörren.. men de ski jeg i.

götti götta med öl Skriver väl mera sen om det finns något att till lägga..

Andreas min darling! Jag älskar dig! <3 synd du inte ser mig nu då hade det hänt något i brallan. haha! =P

Puss å *poff

20/11/08

Hej hej onsdag!

JA vad ska man säga..?

Jag tycker det är sååå konstigt bara!! Nä fy fan!! Jag kommer nog stänga av mobilen nu ett tag bara för att vara i fred orkar inte höra den längre blir så stressad..! Tänkte att jag skulle ringa upp tanta lura men det blev aldrig så.. Skulle diska sen vare bara att hoppa i säng.. Hade lite kul med Andreas igår å fan vad skönt det var!

Jag vet inte alls jag! har inte rökt sen maria och erika va förbi här.. kommer väl in i någon slags depression...

Önskar mig ett solarie kort så jag kan ge mig själv lite ljus terapi. =) hehe!
 Men annars äre väl pressent kort som gäller.. finns ju några butiker.. guldfynd åhlens hm khapphal... Eller så önskar jag mig lakan påslakan doft ljus och gardiner..  Det var väl allt.. Eller ja lite sponstring till ett gym kort. =) Innan jag blir knäpp. Haha!

DEt va väl allt från mig just nu.. kommer väl mera sen.. ¤poff 

18/11/08

Hej hej Tisdag!

Skulle varit på skolan nu egentligen.. Men som sagt så vet jag inte riktigt vad det är med mig..
Igår somnade jag efter att jag och andreas hade ätit middag.. gick upp vid tio och borstade tänderna och gick och la mig igen.. I morse märkte jag inte ens att andreas hade klivit upp förren han sa att jag måste komma nu för att annars blir kaffet kallt.

När vi åkte till stan vare snöstorm.. oj oj viljet oväder det var!
När jag kom hem kollade jag på tv och gick runt och plockade lite.. Sen blev jag trött och sov nån timme igen.. Tror jag behövde det..?!

SOm sagt, man spänner sig som fan för att inte komma försent eller att försova sig, man spänner sig för att allt ska gå som man vill men nu har det inte gjort det.. Man spänner sig som fan för att man ska vara så långt ifrån fel som möjligt...

Jag kan ha fel det är ju inte det, det handlar om...! Men jag vill vara så mycket rätt som möjlgt...

Jag känner mig så fruktansvärt stressad bara.. Jag vet att ni tror på mig och det känns som om jag inte vill svika er men det känns sammtidigt som om det är för mycket.. Jag kanske inte var redo riktigt ännu..?

Jag känner mig så fruktansvärt äcklad! Jag menar va faan! Varför är jag där igen?! Typ på ruta ett igen.. Även om jag gjort många, många framsteg så vet jag inte varför jag sitter fast nu, IGEN..
JAg antar att min svenska lärare kommer att ringa mig i kväll.. Jag kommer säga precis som det är att jag jobbar hemma nu, har inte råd med bussen och sen vill jag verkligen komma till mitt mål när det gäller vikten.  och rökningen.. Med tanke på att jag va så nära.

Jag va så in i helvete nära sen bara gav jag upp...?! MEn har jag gett upp om jag vill fortsätta?
Åhh jag va så jälva nära bara och det stör mig att jag aldrig kom fram. Vad äre som hindrar mig egentligen?
Äre det att jag måste var ifred igen, för att bara lägga tiden och energin på det jag vill och mår bra av så jag känner att jag kommer närmare igen? Okej jag är nöjd för att jag gått ner från 108 till 75 det är ändå 33 kg.. men jag är fortfarande ganska stor.. Jag är liksom halv färdig.. Jag va så nära och hade jag inte slutat kanske jag hade varit klar nu eller ännu närmare.. Jag är liskom inte fast. Det mesta dallrar på mig och det har det väl gjort sen i mitten eller slutet av sommaren..
Jag vet vad jag måste göra.. jag kommer att göra det oxå bara det att det är drygt att behöva vänta tills efter jul och nyår.. Men jag ska ändå höra med dom på gymmer om det är bortkastat eller om det är bättre att vänta. Jag har ju liskom fortfarande fett kvar på låren röven armarna och magen som "dallrar" det är det jag vill ha bort och självklart att bli fast som jag sa tidigare.

Det bara snurrar i huvudet.. Jag kommer fan inte fram till något.. Jag vet fan inte hur jag gjorde sist när jag bar gjorde det... jag bara släppte allt och alla och tog hand om mig själv.. Hur fan gjorde jag.. vare det att jag slutade bry mig..? Njae jag slutar aldrig att bry mig men vare så att jag bara hade bestämt mig? Vare det att jag va själv mesta delen av tiden?

Tidspress finns det något mera som stressar...?! Stressar man så blir man röksugen.. Ska man sluta röka stoppar man något i munnen för att slippa suget?!

  -A, det var nog bara det att jag var så himla bestämd och ville verkligen.. Jag vill nu oxå men jag vet inte längre...

Sen en annan sak som stressar mig är att jag inte vet vad jag ska läsa till sen efter att jag läst upp mina betyg..det är stressande som fan!
Jaja nä nu har jag inte mera tid att skriva hära.. har ju skrivit väldigt mycket ändå! Haha!

"Hinder är alla de hemska saker man ser när man tappar målet ur sikte"
*poff ¨¨

17/11/08


Hej hej måndag!

jag får börja med att sammanfatta går dagen hehe!
Ja igår hände det iof inte så mycket.. Jag och andreas va mest hemma och tog det lugnt och gjorde vanliga sysslor..
Tog hand om tvätten som vi tvättade i lördags kväll.. Allt hann inte torka innan dom stängde av strömmen. Så vi fick ta upp allt i lägenheten men allt fick heller inte plats där så det var bara att hänga upp det som va blött och sen ta ner det på söndagen och hänga upp det som inte fick plats. Sen vare bara att fixa undan det som va tort.

Sen va vi ute och gick och när vi kom hem busade vi.. fan vad panik jag fick där ett tag, men fan vad jag skrattade gött ocå. Råkade slå till andreas lite för att han kittlade mig och höll fast mig sammtidigt oxå.. vet itne riktigt hur jag ska säga det på ett annat sätt. Men det va rätt kul ändå. =) Sen efter vi gjort det skulle vi se en fil men det blev inte så.. jag ville se något som gick på tv.

Hehe blev skit trött så vi la oss i sången och kollade på sanningens ögonblick, haha! Sen somnade vi både två. Som tur va hade vi ju ställt timer på tven så man inte vaknat mitt i natten av att den är på. =P

Vaknade fem minuter innan väckar klockan ringde i morse mufflan hoppade upp i sängen och la sig på min höft. Skönt å mysa lite innan man ska kliva upp.
Sen vare ju som vanligt kaffe lite yoghurt och macka medecin och lite mjölk..
Blev avsläppt i torvalla centrum gick hem tände nå ljus öch satte på the voice. gick runt och funderade lite hur det ska bli i jul och nyår-- hur edet ska bli när jag fyller år och hur det kommer att bli när mimmi och carina fyller år.
Emma gumman fyller år oxå.

Sen ringer maria.. what?! :-0 ganska förvånad jag blev men då hade hon varit vaken sen fem.. öj öj!
Efter att tag kom vi fram till det att hon skulle komma förbi på en kaffe och hunden fick vatten sen gick vi våran runda och pratade lite.. vi ses ju inte så ofta nu och pratar nästan aldrig i telefonen nu förtiden hähä!
 vi gick mest igenom det senaste som hänt men det är ju sånt man må göra oxå

Sen gick vi hit till tony och maria och drack lite mer kaffe sen kollade vi på nån filmkanal där det var Forest Gump eller vad den hette.. var länge sen jag såg den och har tänkt på den filmen nåra gånger nu och kännt att jag velat se den igen.

Ja just det ja! Kom på att där på morgonen bestämde jag och godingen att han skulle hämta mig efter att han slutat från jobbet sen åker vi till brunflo han gör mat och jag packar ihop katten och hennes saker och lite kläder.. vi tog ju med min tvätt och tvättade det där eftersom Andreas ädnå hade tid. höhö! =)

känner att jag måste sova hemma ett tag nu.. eller ja emma kommer ju i morgon så om jag sover hos andreas och hon me katten i torvalla och att jag sen kommer på morgonen går ju oxå fin fint.

Ja det va väl allt. haha! =P

*poff å hej levepastej!

15/11/08

Hej hej lördag kväll.

swich så var denna dagen borta.. den har gått otroligt fort må jag säga. ;)

Va som sagt hundvakt me mimmi igår och gick ju in i en ganska så härlig helg dvala.. hehe!

När jag vaknade på morgonen låg jag och funderade lite sen kollade jag på klockan.. sen vaknade mimmi till liv och till slut Lollo =)
När vi sen satt och åt frulle så frågade jag Lollo om jag skulle dra fram dammsugaren.. hon sa något till mimmi om frukost på sängen och städning.. fast städningen nämnde hon kvällen innan att -"Ja men va bra då äre städat å fint när jag kommer hem då..?" Nja sa både hon och jag. Så jag tänkte ja ska jag dra fram dammsugaren..? Sen gjorde jag det och vattnade blommorna. Det känndes skönt efter att jag gjort det må jag säga. Hon blev ju glad. Jag plockade lite medans hon läste högt ur boken ¤ÄNTLIGEN icke rökare fy fan alltså den boken ska man verkligen läsa om man vill sluta röka. Alltså har viljan. Och om man är berädd på att sluta. Jag sa att jag skulle låna den boken sen efter att hon läst klart den. =) Skönt skönt!
Känner ju att det inte är gott längre och nästan inte välbehövligt sen känner jag att jag inte riktigt mår bra av det heller.. Längtar därför mycket att börja träna för när jag har tränat är jag inte röksugen..röker mycket mindre då. hehe!

Ja sen efter att jag dammsugat ringde andreas och frågade om han skulle hämta mig ja sa jag men jag måste på apoteket oxå. Okej men då måste du duscha nu för annars hinner det stänga sa han.. Mimmi och Lollo skulle till farmor och äta, hade oxå lust att följa me dit men jag hade ju sagt att vi skulle tvätta och sånt.

Älsklingen gjorde hur got mat som hellst här i brunflo sen eftert att vi kommit hem. Fan vad det doftade ljuvligt =P hehe!
Det blev marinerad fläsk filé sallad och striller. FAn vad gott det var! =) Nu väntar han bara på att jag ska skriva klart och sen äre film vindruvor och julmust som gäller. Fan vad jag är glad som har dig Andreas! Du är min guldklimp du! Det är så skönt att du förstår mig och verkligen angagerar dig i mig och får mig att förstå. Skönt att du uppmuntrar mig när jag är less och det är skönt att du peppar mig till sånt jag vill göra. =)

Jaja filmen och älsklingen väntar!

Imorgon tänkte jag skriva ner lite vad jag önskar mig tills jag fyller år. hihi!

Emmapemma darling kom hit jag saknar ju dig! <3 Jag är glad för att jag har dig oxå, för du är dig själv me mig och du förstår mig, jag förstår dig. <3

Puff å hej leverpastej

15/11/08

Hej hej fredag natt och början på lördag!

Gud vad det hänt mycket denna vecka...

Somnade som en klubbad säl i soffan här hos Lollo efter att vi kommit hem från G3.. Hon skulle jobba där ikväll så vi tog med hunden och gick med henne ner dit, sa hej då och gick en sväng sen gick vi ju hit igen o jag la mig i en go grop med en go filt tänkte på andreas skickade ett sms sen somnade jag när mimmi satt här vid datan...

Sen fick hon nå ryck vet inte vad det blev men nå radikalt blev det ju iaf hähä! Hon lyckades tillslut få liv i mig å efter en stund gick jag upp. Sov ju en timme före maten oxå och va ute å gick me Ronne idag när det va snöblandat regn men det var skit skönt iaf att få prata lite och bara gå gå och gå... Jag tycker ronnie gör det bra som ska dela ut reklam i morgon, kommer inte ihåg vad han sa hur mycket det var om det var över hundra kg eller tusen kg reklam han skulle dela ut.. Fy fan vad slitsamt med det är ju lite cigg pengar iaf eller till nån räkning som ligger obetalt i brist på pengar.. =)
 
Så äre har sovit lite denna vecka oxå och stressat alldeles för mycket.. så jag behöver väl sova. haha!
det har ju som sagt varit fullmåne och då sover man inte så bra.. fast denna gång har jag inte legat vaken eller vaknat flera gånger på en natt men däremot har jag sovit på spänn och jag vet inte om det är fullmånen eller om det är för att jag känner mig otillrcklig eller för att jag vill a mina betg klar och lite smått och gått... jaja den inre stressen och pressen går mig på nerverna och jag får nån slags panik över det hela snart!!

Jag blir så brydd jag öj öj!!

"Att älska och att vara beroende är två helt olika saker. Man Vill bli älskad, inte bara behövd!!"

det var väl allt jag hade. nu ska jag ta en prat stund med frugan. höhö. Fan vad nöjd jag är över boken jag köpte fy fan vad den är bra och vad den har hjälpt och jag hoppas den hjälper dig oxå frugan! Puss!




poff the puff

12/11/08

hej hej onsdag!

jag är nöjd för idag! =)

Dagen har gått skit fort! Jag var väldigt trött i morse.. jag va trött på engelskan.. höll på att somna.. men den fick jag lite kaffe då blev det bättre. hehe! Stressat som en idiot idag så jag ska duscha av mig nu sen ska jag lägga mig.

Mamma och sussie kom ju idag. Fan vad god mat vi åt! Tack så jätte jätte mycket! =)

Har tven på i bakrunden och fy fan vad hemskt det låter! Fan vad sjuka människor det finns nu förtiden!!
Sexutnyttja hästar eller djur överhuvudtaget...förjävligt!! Tänk själv att få en spetsig jävla påle i röven och sen måste man avlivas för att skadorna är så grova...?!

oj oj!

Nä orkar inte skriva något mera. kommer väl mera i morgon.

Jag <3 du och det vet du!
*Poff!*

11-11-08

hej hej tisdag.. !

Vaknade ovanligt pigg idag.. kände stressen krypa inpå.. =(

Satt hela dagen igår å gjorde det jag är bra på att låta timmarna flyga iväg framför datan.. Jag vet inte ja!
kollade mest kläder men beställde aldrig något.. känner att det behövs mycket nytt.. både smink och kläder är så otroligt less på det jag har.. Gammalt skit!!! Antingen sitter det åt helvete eller så är det jätte använt så det är sönder eller ur tvättat... suck! Har liskom inget att hä på mig om jag ska gå på nå fest eller på krogen..

Skulle plugga engelska igår med vips så va klockan tre sen gick jag hem till maria sen va klockan åtte sen halv nio sen gick vi en sväng och när jag kom hem sa jag åh fan är klockan nio nu??!!! Andreas svarade ja det är helt sjukt.. Vi hann inte umgås så mycket vi låg i soffan i en kvart och små pratade lite sen skulle jag kolla lite och fastnade igen. Till halv ett på natten.. Sen ryckte jag upp mig å sa nä nu får de fan va nog! Gick å la mig efter att jag vandrat runt här ett tag.. och kunde inte slappna av riktigt när jag väl låg i sängen.. Jag vet inte varför?! ÄRe för att jag gruvar mig? Äre för att jag känner stress? Äre för att jag känner att jag vill så mycket men skiter i hälften..? Äre för att jag känner mig missnöjd..?


Idag började det lika.. kollade lite kläder på nån sida sen hade jag ju the voice på som vanligt.

Nä imorgon ska jag fan köa för att klippa mig!! Dom har jubeleum så allt kostar 70 kr då ska jag fan färga utväxten och klippa mig.. vill ju pröva att permanenta mig men ringde och råd frågade morsan.. hon sa antingen färgar du eller så permarnentar du.. Sen sa hon att jag har ju väldigt mycket hår för att permanenta så det kanske inte blir så bra.. jag sa ja men jag vill ju inte ha så mycket heller, jag vill ju inte se ut som en pudel vill bara ha lite lockigt.. sånt som man typ gör me locktång.. vet kanske det inte går men de hade varit kul å om det hade blivit som jag velat hade jag blivit jätte jätte glad för jag har alltid velat haft det och jag har altid funderat på permanent.. men som sagt inte som en pudel..

Lollo hade tydligen gjort det och det blev snyggt sa mimmi. Frågade om mimmi skulle med för att göra något me håret när det ändå var billigt.. Ja sa hon.. Frågade maria oxå men det får bli i ,morgon så ska jag fundera lite till va jag vill göra me håret.

Man kanske ska göra nå helt nytt.. ja! Nå helt radikalt kanske?!

Nä nu ska jag gå på toa å ta min promenad så jag iaf blir nöjd för det. Det har blivit som ett måste fan! Och jag vet att jag måste mer för att komma dit jag vill.. Men jag tänker mycket på det läkaren sa att om jag vill operera brösten äre lika bra att få barn först och göra det sen.. och sen vet jag ju att det fattas pengar hur mycket jag än vill göra operationen så måste jag först fixa mina betyg sen vidare läsa till något söka jobb spara snåla och sen kanke om fem tio år.. jag vill ju nu! Helvete det är nu man är ung och sitter här me kärring pattar som om man redan fått tre barn!! Jag mår skit av det här!! DEt går inte att beskriva känslan jag har heller..

Dom flesta säger att jag gjort det så bra för att jag har kämpat mig igenom övervikten.. Men det jag ser, ser inte du tyvärr..
Jag har fett kvar och valkar och sånt skit bara det att ajg döljer väl skiten för att jag mår dåligt.. Och visst är jag nöjd för det jag gjort det är inte det.. Det är bara det att det är en bit kvar men då säger folk att jag börjar bli för mycket..?! Att jag är sjuk eller besatt.. JAg vill ju träna för att jag mår bra av det! Jag saknar det så otroligt mycket har inte tränat på gym nu på flera månader säkert.. Grejen är den att jag blir lite besatt.. som i en liten bubbla för att om jag lägger ner min tid på träningen skolan så kommer både andreas och mina vänner i kläm.. eller tränar jag me andreas så kommer ju inte han i kläm men ändå.

Jaja nä nu har jag ingen mer tid.. *poff*

10/11/08

Hej hej måndag.
Va ett tag sen jag skrev nu.. höhö! =P

Ska väl sammanfatta helgen som varit.

Har bara tagit det lugnt i helgen. sovit jätte mycket och kollat på film. Tänkte och kände att jag verkligen behövde det. Eftersom man stressar så mycket på veckorna.. sen när jag va ut i torsdags så gjorde jag något konstigt med benet så knät hoppade.. Har haft rätt ont och känt att jag vill ut och gå men har inte blivit någon promenad fören på söndag förmiddag... 
Ville verkligen inte förvärra skiten så jag vilade upp benet oxå.
Sen har jag och Andreas fixat en byrå som mufflan hoppade in i och förstörde. haha JA just det ja! Hon va ju på sitt livs upptäckt oxå. Jag skulle hänga ut täckena på vädring så hon kutade ut. Va över till grannen och luktade och kollade lite sen kröp hon under deras staket och gick in i buskarna men sen när jag rökt klart kom hon tillbaka och jamade. Jag tog henne med mig in... Sen ville hon bara ut igen. Haha stod bara vid uteplats dörren drog tassarna där och försökte öppna och jamade.

Igår kväll mådde jag inte så bra, vet inte alls vad det blev.. Blev bara tvär dålig började svettas och mådde skit illa och trodde att jag skulle spy hela tiden.. jag orkade inte ens prata. =(
Tidigare på dagen va det fint väder så vi tänkte att vi skulle ut och gå jag och Andreas. Va in på ica en sväng köpte tidnigen sen var det skit dåligt väder ute.. Blev mulet och mörkt och det började blåsa.
Jaja vi kom ut och gick den där rundan uppe vid bondgårdarna. Där kommer jag med mina nya vita fina skor på en väg som inte ens är asfalterad.. Är man dum eller tänkte inte alls på att det är en helt vanlig grusväg där, som va jätte blöt och lerig. Som tur va så blev inte mina skor skitiga. hähä! =)

På lördagen va vi och handlade lite på coop forum. Vi skulle köpa dammsugarpåsar... stod där och velade i säkert tio minuter sen tog vi en och tror du inte på fan att det var fel ändå rå..?! Suck! Jag kände det på mig när vi stod i kassan.. Jag sa till andreas att jag blir fan lite osäker jag! Men gick vi å bytte ne då! Men det funkade som tur va! =)
Jaja den funkade iaf och man fick med ett nytt filter så det inte kommer skit in i motorn på dammsugaren. Den skulle vi haft innan eftersom vi hade för liten dammsugarpåse först så det satt jätte mycket smuler och damm på det filtret vi redan hade. Jag gjorde iaf rent det och satte det över det nya. Dom vi köpte som va fel va ju iaf bättre än dom vi hade innan. =) Va bara lite förstor men det känndes en skillnad när man dammsög iaf. Härligt annars när man här i gång dammsugaren börjar man med att nysa. hehe!
Träffade Sladden och Mirela på coop oxå, visade den där gode yogurten eller hur det stavas... Iaf visade den med smaken jordgubb lakrits och vanilj fan den är så jävla god. pröva den!! =D mums!

nu börjar det bli ljust ute iaf. och klockan är 08.00 och här sitter jag med tända ljus och mys.
Nä nu ska jag gå å göra kaffe och ringa till mimmi.

Skriver mera sen om det händer något under dagen. Puss!

*poff*

07-11-08

hej hej freag!

Härligt me helg igen!

va ut på G3 igår rätt trevligt. Drack lagom så jag inte blev bakis idag. hehe! Vaknade som vanligt när Andreas klev ur sängen.. gav han några pussar vid dörren och sa hej då. Sen tog jag kaffe och satte mig i sängen igen..slog igång tven och kollade på the voisce. hehe! =) sen efter en stund somnade jag om. hähä! =P
----
Nä men det var faktiskt jätte trevligt att gå ut me ett gäng fina damer bara. Skönt att inte bli fööör full heller på krogen.. Jag har saknat den tiden faktiskt.. att man bara gå ut och driver runt lyssnar på go musik och se lite folk och snackar lite.

Träffade någora kända ansikten höhö! Känndes skönt oxå att vara där utan att vara sketa fuller som jag har varit förut.. Man måste ju kunna gå ut utan att vara kanon oxå. =)

Jaja nä nu har jag inte nå mer tid att skriva. pff

05-11-08

Hej hej onsdag!

Allt är som vanligt igen...suck!

Jag är så sluuut så du anar fan inte! Men nu har jag vilatupp mig så det är bara att ta nya tag...!
----

Klev upp tio över sex imorse och kände att jag bara ville sova, sova och sova!
När jag kom hem tände jag lite ljus och kollade på lite nyheter.. sen bytte jag till våra bästa år men blev så trött av det så jag bytte till the voice. =)

Sen somnade jag en stund och drömde som bara fan om allt som har hänt dom senaste dagarna. Jag kännde mig lite förvirrad när jag vaknade. Jag har ju inte sovit så bra dom senaste dagarna heller och då har jag inte drömt något eller klart jag gjort det men inget har kommits ihåg... så nu kom och blev väl allt på en å samma gång... hel skumt!

Sitter hos Sladden me kaffe nu iaf. =) Skönt att va här igen. Det va ju inte precis igår.
Andreas skulle hämta mig halv åtte. Skulle ju komma hit igår egentligen men hann inte sen skulle jag ju vara me henne på lovet men då drog jag ju till gbg. Jag vill ju inte förlora lilla sladden..

Åh jag vill bara gå i ide nu känner inte för att göra något mera än att ligga i en mysig filt låta dagarna passera. Eller ja jag vill ju bara träna och kolla på film så det jämnar ut sig haha! konstig kännsla men så äre! gött det skulle va om man kunde träna och promenera på dagarna och kolla på film me ljus och my på kvällen. =) Men tyvärr går det inte!
----
Snart fyller man år oxå.. sen äre jul och nyår.. kan man inte bara hoppa över poff så äre typ januari eller något.. fast sen efter januari kommer ju februari då fyller ju nästan hela släkten år. hehe!  :-P
------
Ja vad händer mer då..? vet inte... ska väl dra in till stan imorgon för att gå på skolan.. vet inte vad det är som har hänt. Jag vill ju ha betyg men känner att jag inte har någon lust att åka dit det känns förjävla gruvsamt.. men imorogn skiter jag i det och åker dit sen ska jag gå in till stan för att höra vad dom säger på gymmet. Vet inte om det är någon större idé att köpa gym kort nu eftersom det är så lite tid kvar av året men man vet ju inte om det kanske funkar iaf. hehe! Funkar det inte så skaffar jag kanske något i brunflo så jag åker med andreas in till stan på morgonen är på skolan och polare sen åker jag till brunflo efter fyra äter och tränar där. Jag sitter liskom fast i tanken på något sätt.. jag vet inte hur jag ska göra för att komma vidare därför ska jag gå dit å höra så jag kan släppa det.. Men sen äre ju det andra som ligger..
Vet inte när badet och sånt öppar i brunflo...höhö!
-------
Jaja gick iaf kvantumrundan igår me stavar och vikter runt fotlänken eller vad man ska säga och idag har jag tränat hemma me dvdn fan vilken tränings värk jag har i bena. Ska gå en sväng me andreas sen när jag kommer dit sen ska vi se en film sen äre väl bara att sova igen hehe! Det skönaste på hela dagen är ju när kvällen kommer och man tar av sig kläderna och bytt om och lägger sig breve din varma mjuka kropp.

Är så glad att jag har dig Andreas!
Puss!

Jaja nä nu ska jag vara lite med dom hära, dom sitter ju som inne i glamour Haha! eller vad det heter! =P
------
 din lilla lilla blåsande fjäder!!! Jag förstod det! Trodde du aldrig att jag skulle få reda på det eller?
siste gången du gick bakom ryggen på mig! Men då vet jag ju att jag kan lita på min kännsla...jaja skit samma!
Nu blire ett bloss!
___________________
puss pufflan *Poff*

02-11-08

hej igen! (söndag)

Kom ju på att jag skulle säga att resan hem gick jätte bra.. fick inte sova på hela vägen vilket va jävligt drygt..
Och när jag väl låg där för att jag blev så jälva slö så skulle pappa kolla om det var halt på vägen.. jag vaknade med ett ryck sen va jag pigg igen iaf!!
Men det tyckte han va jätte, kul han då =P

Läste vidare i boken. sen satt vi och pratade lite sen ringde älsklingen när jag satt där i bilen och sa att han ville att jag skulle komma hem och att det var tomt där borta. Jag förstår det. Jag saknar ju dig med förstår du väl. Men snart snart så ses vi! =)

Jag vet inte om jag ska hoppa av i stan eller i brunflo har inte bestämt mig ännu. jag får väl sova på saken..
Maria erbjöd ju skjuts från busstorget och hem eftersom jag har lite tung packning. Men sen då...? vad händer sen? Ja hon sa att vi kunde ta en lång promenad om det var bra väder. Ja absolut inte mig emot, jag menar jag har ju ändå suttit i en bil i en hel dag så jag vill ju röra på mig så mycket som möjligt.. fan sen ska man ju sitta på en buss i tre timmar oxå.. suck fan vad drygt må jag säga!
mimmi frågade om jag skulle komma dit..och vara där tills andreas slutar, ja det skulle jag ju kunna..? Och vi skulle ju kunna gå den lilla rundan runt körfältet som jag och mirella gick.. det skulle ju jag och sladden oxå kunna göra.. 
 Sladden frågade om jag ville komma till henne och kolla på nya soffan dom köpt. Så jag har ju lite att fundera över.

Jaja nä nu ska jag i säng och sova så jag kommer upp imorgon. Tänkte gå en sväng på morgonen sen ska jag hinna duscha oxå. =) Jaja! Go natt igen då! hähä! Puss *Pof

02-11-08

Hej hej söndag!

Ja då vare söndag...suck! men även det är ju en dag i veckan som man måste gå igenom. hähä

Jag behövde verkligen komma bort lite å hämta lite energi och ge lite energi.
Känner mig rätt trött efter några intensiva dagar med en liten sprallig sparv som lilla Wille!
haha!

Äntligen kan man få lite lugn och ro med lite rock musik.. hehe! =P skönt som fan!
har ju inte lyssnat nu sen jag va me andreas sist och det var ju några dagar sen nu.


Nä jag får skriva mer sen när jag har lite mer ensam tid.. har springer det folk hela tiden så jag kommer inte på något mera.

Jag ska läsa i min bok ikväll fan den är så bra, man kan nästan inte sluta läsa...hehe sen får man lära sig så mycket!

go´natt

Imorgon älskling ses vi jag längtar så det pirrar i hela kroppen.. och så får jag träffa mufflan. Hoppas hon blir glad!
//Puss *poff

01-11-08


hej hej lördag kväll!!

Ja idag har det varit full rulle..haha men vad gör man hehe!

vet inte riktigt vad jag ska skriva.. det har hänt såå mycket.

Men jag hoppas hoppas hoppaas! =D
----------
Åh fan jag läste en skit bra sak i min bok idag! Fan jag kommer bli klok på köpet! haha! =) Grett grett!

Den är så bra den där boken vet flera som kanske skulle behöva läsa den hihi! =P

nä puss hej

RSS 2.0