27/03/09

Hej hej fredag!

Nu äre helg igen.. vet inte alls vad det blir... lugnt skulle jag tro eftersom jag åkt på nån förkylning
Ska laga mat och lite sånt.

nå förslag?

Poff ~e~


09/03/09

hej hej måndag!

Jag hade det jätte bra ihelgen. inget att klaga på! God mat trevligt folk och skratt och mys.

Jag behövde verkligen det där. Jag fick som ny energi.
Vi får väl se hur länge den håller i sig. =P

Idag har jag bara tagit det lugnt slarv städat och tvättat spelat och kolla bloggar. och varit ut me lill fisen Vilket liv haha! =p Sen har jag anna fredrik coh andreas kollat på valkyria nu på kvällen. rätt bra.

Pratade me mamma oxå innan anna och fredrik kom, men blev då fan bara irriterad.. Hon frågade om jag va pank nu. ja svarar jag och mera vill jag inte ta från sparkontot heller för då blire tomt och det vill jag inte får då "dör" den ju. okej sa hon.. Ja du får väl leva på att panta burkar då, sa hon. PAnta burkar utbrast jag! Va fan! sen vare inte så mycket mer med det.. vi sa typ hej då och jag satte mig i fotöljen. och funderade lite.. Och tänkte hur fan kan hon säga så..?!

Ja nä nu ska jag krypa ner hos älsklingen innan jag blir irriterad igen. Poff hej ~E~

04-mars-09



Hej hej onsdag!


Kolla in min andra blogg.. har skrivit jätte mycket där och har du den inte så fråga!

oj oj ja jag säger då det..?
Vad äre som har hänt? Inget känns som förut..?!

Urs jag vet inte om jag orkar..!

Så förbannat drygt bara... snälla hjälp mig!
Jag har inte en blekaste jävla aning vart jag ska eller kan vända mig längre.. mina vägar har dammat igen!
och alltid samma gammla tjat..!

Jag är nöjd för idag men orkar inte skriva mer.
Orkar fan inte tänka mer!

Poff
~E~

03/03/09

Hej tisdag!

Jag vill tro på ditt ord..men tyvärr! Allt låter så bra.. nästan för bra för att vara sant..

Och hur mycket jag än vill det så har jag blivit sviken för mycket..så det går inte. Det finns fortfarande hopp men jag har svårt att lita på dig. Jag går ju på en nit varje dag.. sprängs..efter ett tag försöker jag sammla ihop mina bitar av mig själv som ligger lite här och där..


Nu vet jag inte vart jag själv är längre.. Måste ta tag i mig själv igen. För att veta vad jag vill me min framtid och hur jag ska lägga upp vissa saker för att komma närmare mitt mål. Jag SKA operera
brösten det är bara så!

Börja träna gå ner 10- 15 kg till så äre som klappat och klart sen. Man måste tydligen väga visst mcket för att göra det.
Drygt bara att jag måste betala tillbaka i 14 år..SUCK! men va fan ska man göra då?

Såg ju på tal om det en dokumentar på femman för ett tag sen att det var några brudar som fått pengar av rika män för att poerera brösten på ett vilkor att dom skulle få se brösten sen när dom va färdig. Önskar det kuna hända mig på ett sätt.
Klappat och klart!

nä det var allt jag hade.. läs på min andra blogg oxå där kan man ju uppdatera flera ggr per dag.poff

02/03/09

Ja då vare dags att skriva nån rad från mig.. hähä har ju inte haft nå fungerande batterin i musen och jämt när jag varit på affären så har jag glömt köpa nya batterin.

Ja vad har jag att skriva då..?

Vet inte har bara en massa funderingar som rör mig själv.

Vill hjälpa, men det går åt skogen!

två cigg har jag rökt idag bra gjort tycker då jag! =)

Urs vad jag inte trivs med mig själv just nu!!! :-@ gaah! JAg kan säga det att jag är nöjd för att jag inte har rökt men jag fuskar med medecinen för att den är så jävla äcklig så jag tror jag dör.. Varje gång man stoppar dom i munnen så får man kväljningar. Till och med multikvinna kapsel är ju lättare att bara stoppa i munnen ta en klunk vatten och sen svälja. Ja jag begriper inte. Snart är dom slut oxå så jag får väl åka in till stan för att hämta nya. Hehe!

Urs vad jag hatar att gå runt och grubbla! Önskar att jag bara kunde stänga av det eller något men det går inte. Tankarna bara snurrar runt, runt. Och jag hatar oxå att inte komma fram till nå beslut.. lite på vägen har jag kommit men inte så mycket mera.

En sak är att jag ska börja träna här i brunflo för det är billigare och det är gång avstånd. Sen kan man både simma och träna varannan dag om man vill och känner för det. =) Grett grett. Sen lägenheten vet jag inte ännu men det lutar ju mest mot att jag ska ringa ösd-bostäder höra om jag kan byta eftersom det inte är nån som bor där.. DEt finns ju bastu där som man kan låna och en fest lokat som man kan hyra sen ett solarium. Tvätstugan ligger inte långt ifrån och bussen går till stan direkt utanför, ja nästan då. ;) Sen ser lägenheterna nästan ut som den jag har i torvalla så det är ju grett. Men då är ju frågan bara hur ska vi göra om jag åker till stan me andreas på morgonen... :-s

Jaja nä fan jag vet inte jag.. jag får väl börja me en sak i taget. Men nu äre iaf slut svullat för min del mår verkligen inte bra av det här!

puff


RSS 2.0