31/12/08


Hej hej onsdag!

Ja idag äre nyårsafton.
För mig andreas och Zebel har det bara varit lugnt.
Zebel har återhämtat sig idag- va ju på lillänge i går.. va in på djuraffären åkte bil och va till min lägenhet, sen vare ju dagen före, så det var rätt mycket folk där. Så hon blev lite stressad av alla bilar men andreas bar henne. höhö!

Fick höra en rolig sak idag! =) Men fick oxå höra en tråkig sak..

Ursäkta men vad fan har jag gjort dig?!
Jag vet fan inte hur jag ska göra för att du ska bli nöjd.. Det är inte bara jag som ska höra av mig..! Och äre meningen att du jämt ska säga nej när jag frågar om vi ska ses eller hitta på något eller erbjuder dig att komma hit för att se på film...?!
Anledningen till att jag slutade höra av mig va för att du jämt blev sur så fort jag inte kunde sova över... jag kan inte göra det för att jag har vissa saker jag vill göra innan dagen börjar. Det blir helt fel liskom. Jag gillar att sova hos dig så det är inte det men va fan så fort jag inte kan så blir du sur.. så fort jag säger att jag ska vara me andreas blir du sur. Jag menar jag vill faktiskt ha dig som vän men orkar inte hålla på att ställa mig själv till försvar hela tiden.
Du hör ju knappt av dig du heller.. Vi har ju två helt olika liv. Det måste du acceptera.. du kan inte äga någon annan vän för att vänner är man med hittar på saker och man har olika vänner för att göra olika saker med dom, vissa kan man göra samma sak med oxå. Sen tycker jag ju att det är jobbigt att alla hela tiden säger att jag måste banta när jag redan gör det, jag gör liskom mitt bästa och har gått ner över 30 kg men du eller nån i din familj bryr sig inte eller märker det inte ens! Det är jobbigt. Jag har roligt me dig men det handlar ju om ge och ta.. jag ska inte hela tiden vara hos dig utan vi må ju kunna hitta på något annat hemma hos mig eller något sånt.
Sen tycker jag inte att du kan bli sur för att jag eller någon annan av dina vänner umgås med nån annan, som sagt man kan inte styra eller bestämma eller äga någon annan.

Jag får hela tiden ändra på mig..orkar inte ¨hålla på med det nu utan nu är jag den jag är och passar inte det så lägg inte energi på mig då!
Eller säg det så behöver inte jag lägga onödig energi på att tänka på vad jag gjort för fel.

Ja och nu äre så att jag älskar andreas och har inte träffat någon som förstått mig så bra som han gör, acceptera att jag valt honnom och att jag vill bygga ett liv me honom. Jag kan inte komma hit och dit längre för att vi har en liten valp. Det är ett stort ansvar som ligger i det och jag ska göra allt jag kan för att få till henne som en bra och trygg hund.
Jag vet att det är mycket tid som man måste lägga på henne och det gör jag och tycker det är roligt.

Är så trött på att det ändras i sista stund det man bestämmt.. som om det ska gå bra för mig hela tiden att det ändras hit och dit. Jag menar jag kan oxå se fram emot saker som planerats och vad händer sen när det ändras då.. jo man blir väl besviken.. eller om man ställt in sig på en sak och så blir det inte så.. samma sak för mig som för dig..!
Kännslan är den samma.
jag vet att jag oxå gjort det nån gång men då blir det faktiskt ett vädlans hålligång.. och när det är för mig så känns det men jag försöker att inte tänka på det och gå vidare och inte göra sån stor sak av det hela.. för det är ju om ge och ta.. jag gav mig för att kanske få något tillbaka, men medans jag väntar hinner jag ge mig nån gån till i hopp om att få något tillbaka.. men det kommer aldrig.

Jaja nä nu ska jag ta hand om tvätten jäveln. Vi försökte bädda sängen men zebel fick nå jälva damp ryck så nu är man helt slut. Försökte hålla lugnet och det gick rätt bra. Började med att hon skrämde sig själv sen blev hon uppspelt, då äre ju ingen mening att skrika eller dra eller trycka ner henne då blir hon bara stressad och hoppar upp och är ännu mer uppspelt...  Blir väl så när hon sovit så pass mycket som hon gjort.. Men man ska hällst inte väcka en valt när den sover och drömmer precis som det är me barn.. full rulle kan jag lova! Gott nytt år då.
¤Poff¤

Zebel =)


29/12/08

hej hej måndag!

Idag fyller gumman Linn år hähä Ett stort grattis till dig gumman! <3


Ja idag har det väl inte hänt så mycket.. har varit så jälva spänd.. mår illa och har ont i huvudet..
Zebel har vi bestämt nu iaf. Andreas ringde nyss och försäkrade henne så det är gjort. =)

Va meningen att vi skulle åka till torvalla hem till mufflan och tvätta klockan tre men bilen va inte varm för sladden till kupevärmaren va inte i... den måste åkt ur när jag hade massa saker där i går.

Jag tor på det här. Jag har länge velat skaffa en hund men har aldrig haft pengar för det själv, samma sak äre för Andreas.. Andreas är uppvuxen me hundar så han är ju van, han fick ju ta hand om Daniels (brorsan till andreas) pitbull när den var liten och andreas pluggade och Daniel jobbade. Det blir nog bra det här båda är med henne och lär henne. =)
Vi har tillsammans kommit fram till det här och bestämt namn. Vi har även pratat om det länge.. och visst att det kanske är tidigt men vi vet vad vi känner för varandra och båda tror och tycker att de här är roligt, vi har inte ångrat en sekunt hähä!

Tänkte jag skulle lägga upp en liten bild på henne nu. hehe! =) ¤poff

söt nöten



Zebel som sitter breve Lea men hon kom inte me på hela bilden. haha! söt nötar båda två!

Full jälva rulle kan jag lova.

28/12/08


Hej hej söndag!

Ville bara säga att jag är så jävla lycklig!
Var verkligen jätte länge sen jag kände så här!
Bra köp vare oxå. Brukar alltid ångra något jag köpt som tex kläderna jag köpt, dom va fin men va fan.. Men det här var det första jag inte ångrat en sekund av.
Ja då vad jag och Andreas tillbaka i stan igen. :)
Andreas fick nyss höra att han inte behövde jobba i morgon. Ännu mera grett haha då kan ju han vara hemma me mig å Zibel =) Va till mufflan idag. Ska väl tacka tony så mycket för att han tittade till henne och hämta nyckeln.. Blir väl kke i morgon må höra me han hur han jobbar.

Va dit öste upp blöt mat och gav henne mycket mys. =) Rensade lådan och bytte vatten. Satte mig och va med henne lite klappade och gosade Andreas och Zibel gick ut till bilen och helvete vad prat och mus sjuk hon var. Jag har saknat dig kissimurran min lilla diamant. Tyckte att det var lika bra att åka till brunflo kissimurran blev ju så stressad men ändå nyfiken. höhö! Nä nu ska jag sova.
Full jävla rölle! =) hela jävla dagen.. vaknade ju fem fösta gången gick ut me Zibel vid sju andra gången sen har det vart fullt upp hela dagen. ska bli så skönt att krypa ner mellan mina skatter sen vill jag lova. Mys mys! Fan vad skönt att ha min kudde och en riktig säng har ju haft en platt jävel till kudde och en tunn madrass på golvet så jag vet inte om jag har sovit så jätte bra dom här dagarna. haha! Va ju fram och tillbaka till Västerås för att hämta våran skatt, våran lilla julklapp oxå så det har hänt mycket nu på bara några dagar..
=)

Ja nä sängen ropar. haha! Lär ju ligga där å titta på tv ändå tills jag slocknar. hähä
Tur förresten att Älsklingen inte behöver jobba i morgon för han är ändå förkyld..
Puss hej!

26/12/08





Hej hej fredag!

Ja då har man varit på mellandags rean. =)Fan vad folk det var!

Dra mig åt skogen säger jag bara vilken kaos det va vid birsta köpcentrum.. Fan det var ju så trafikjäveln stod stilla..och köer som va fan kilometer.. så jag och andreas drog in till stan i stället. Där va det oxå mycket folk men där vare inga köer och inte så svårt att få parkering. vi hade ju ingen jacka med oss så vi ställde oss inne  stan. =) Grette grettans!
När jag sen kom till gina tricot så vare däremot kaos, fan kvinnfolket vettu for och drog och slet och var som nå hungriga vargar kring het gröt på dom billiga och snygga kläderna. klänningarna där kostade 79.50 så ni förtår ju själv att det var helt hysteriskt där inne.. Men det va gött! hittade några snygga saker och puma parfym dusch kräm och boddy lotion för 99 så det va grett. Då blev elle glad vill jag lova. Ville ju ha mera men man kan ju inte få allt här i världen.

Men något jag må satsa på är nya ut och gå bralls. ;-) eller helt nya mys byxor. höhö! Dom jag har är förstora och snart sönder.

Ja i morgon smäller det. Då får jag min pressent! =D
Lägger väl ut bilder på den sen. Höhö!

Nä over and out må kolla på film nu innan det blir för sent.. ska ju upp kl sju i morgon bitti.
Poff


 

22/12/08

Va ett tag sen jag skrev nu.. har nästan inte suttit vid datan något heller.

Hej hej måndag! =P
höhö ja vad säger man?!

A då har mimmi gumman och hennes mamma fyllt år, härligt det då. =)
Hoppas du fick en bra dag vännen! =)
Maten och stämmnigen och allt var iaf jätte gott och bra tyckte jag!
Det va trevligt. hihi!
=)

JA du älskling nu äre inte långt kvar. Du jobbar bara idag tydligen så i morgon bitti åker vi hem till dina färäldrar och blir där så vi firar jul sen efter två dagar eller något sånt åker vi vidare! =) höhöh!
Sen äre verkligen inte långt kvar. Fan vad jag längtar. sen till nyår åker vi upp till ronnies stuga myyyser grillar marshmallows i öppna spisen och bara är. Kan behövas det oxå..efter all stress. =P
-Sen måste vi hem till katten innan vi åker till ronnies stuga och sen måste vi åka hem igen för att jag antar att du börjar jobba och katten får inte vara själv för länge.

(fan jag som hade tänkt baka pepparkakor idag, hehe det kan jag ju fortfarande göra men det känns som om det blir stressigt! Ska gå å kolla om det finns någon tvätt tid oxå så jag kan tvätta. må ju ha rena kläder om vi ska åka iväg.)

DEt är ju så att jag har ingen kavel så andreas sa att han skulle göra en till mig därför väntar jag tills han slutar...
Nä nu ska jag ta en promenad i det fina vädret! öjöj vad det bläs ute här! Urs men det får gå ändå! =)

Sen äre början på Januari!! =D Det går mot ljusare tider och ett nytt liv som börjar. Då blire ett helt  nytt liv kan jag ju säga. hähä!
Träningskort nästa! FAn vad skönt det ska bli att hänga där igen. Känner verkligen att jag behöver det. haha! Ja det är väl allt. Eller jo just det ja!
Jag ska ju fortsätta att plugga upp mina betyg, är snart klar nu! Skönt som in åt helvete!
Ja det va väl det. =P
poff *

Gick upp klockan sju i morse och sa hej då till dig älskling! Sen gick jag bara runt ett tag tror jag tog en macka och ett bloss sen kollade jag på film. Nu äre bara -2,9 grader kallt ute så jag ska ta på mig jackan och skorna och ta en låång promenad. Grett kommer det bli solen skiner ju så jag komemr nog bli på bra humör inte för att jag är på dåligt men iaf. haha! =P
Blev lite rörigt nu men det är för att jag är lite rörig just nu o0ch allt runtomkring mig är rörigt oxå. ojoj jaja Da  poff! ¤

18/12/08




Hej hej torsdag!

Nu ska jag snart åka till komvux för att vara med på avslutningen..sen ska jag bara gå runt på stan för att kolla..

Ska nog köpa den där bhn om den finns kvar för 99 kr. Sen ska jag köpa nå örhängen åt farmor. hon sa sist att hon ville ha sånna så jag tänkte jag har kanske så det räcker. =) Då blir hon nog glad. hihi så kanske vi kan äta där jag och Andreas. Jag ska ringa och höra med henne vad hon har för planer för ikväll.

Ja imorgon får man pengar så då känns det väl grett igen. men jag måste snåla.. haha ovanligt va?!  =P Hade ju tänkt åke ner till Gbg nån gång efter jul och nyår men jag vet inte om jag kan det direkt så.. eller så kan jag det men jag måste fundera lite till. Wilmer (brors son) pratar ju ofta om mig har jag hört fick ett sms av simon om det senast idag. höhö!
Jag vill ju att mimmi ska följa med mig ner dit. Men hon har ju så fullt upp me annat. =P jaja vi får väl se om vi ordnar till det!


Nu äre verkligen inte långt kvar. Nu ihelgen äre  50år fest sen äre ju jul och sen äre mellandagarna. =) sen nyår och då blir det nog som vi sa från början att vi åker till Ronnies stuga för jag har ju inte varit där. Skönt att ta det lugnt och vara borta i skogen me öppen spis och sånt. ja nä nu ska jag duscha sen ska jag åka iväg. kommer mera sen det lovar jag.
poff hej **


+16/12/08


hej igen!


Vad innebär det för hela din varelse att komma ut ur kampen och in i att leva livet? Hur känns det nya livet?
Vilken är skillnaden?

Jag skulle beskriva det på följande sätt: "JAg är mätt, känner mig behaglig till m ods och lugn. Det är som om jag varit hungrig hela livet, tom på något vis, och haft en ängslig aktivetet som fört mig framåt. Jag känner mig hög,  inte berusad utan stadigvarande belåten. Ett tillstånd som inte varar i minuter utan timmar och ibland i dagar. När negativa eller stressande saker inträffar kan rytmen störas, men jag hittar snabbt balansen igen. Det är en känsla av harmoni, tillfredsställelse, att vara precis här och nu och att vara det jag ska vara. Saknar inget, är nöjd, tillfreds, belåten i stunden och dricker livet eller badar i livets ström. Jag vill fortsätta att leva i detta tillstånd. Det är slut på jakten!

Hur känns det för dig?

-------
Lycka är ett ord med många nyanser och man kan vara lycklig på olika sätt. Det finns en stor grundlycklighet som handlar om basala förutsättningarna som livsstil, hälsa, arbete, familj, barn, vänner, bostad, hemmiljö etc. Det handlar om att känna sig tillfreds och belåten, kanske inte med allt sammtidigt, men en stillsam, tyst lycka som finns i bakgrunden.
Att bli lycklig är att vara lycklig. Det handlar om en inställning till livet. Det är tex att kunna ge sig själv positiva och goda saker och upplevelser och sedan även njuta av dem.
Konsten att vara nöjd är något du kan träna upp.
Japp så vare med det =)
_______________________________

poff

16/12/08

hej hej tisdag!!

klev upp klockan tjugo över sex.. för att hinna ta promenaden innan skolan börja.. skulle ju hinna duscha och sminka mig innan oxå.
Allt känndes bra tills jag kom till skolan och får höra att läraren inte är där.. då hade jag inte behövt stressa, hade inte ens behövt åka dit ju! Men va fan det va ju skönt att komma från lägenheten en stung sen lämnade jag ett papper till engelska läsaren som dom inte heller hade sett på länge... Gjorde några uppgifter sen tänkte jag äh nu får det räcka jag kan ju lika gärna åka hem å hä på mig stora varma myspys kläder och spela lite. hehe!

Imorgon ska jag till CNP. Kolla puls blodtryck och vikt. Sen ska jag säkert fylla i nå papper som jag brukar få göra. Sen ska vi mest prata antar jag. Eller ja kom på att jag ska ju träffa den nya läkaren oxå kan ju vara bra så hoppas allt e grett!

Ja nå mera har väl inte hänt.. tvättade igår och som vanligt får man ta upp allt och det är blött så man får hänga allt här om kring.  =( Ska tvätta i den andra tvättstugan igen ihopp om att den är bättre. Hoppas det.
Sen när jag väl kom i säng när klockan va halv ett så kröp jag ner i go värmen som andreas hade gjort upp i sängen. Det va skönt. men iaf så låg jag och läste i den där bra boken som jag läste i förut. Jag ska skriva ner ett stycka från den som jag läste innan jag somnade.
hähäh! =) *poff*

14/12/08


Hej hej söndag

Det va trevligt igår som jag trodde.

Vi kom dit i tid och allt va grett. =)

Hör och häpna!! Jag hade klänning på mig. Hähä!
-----------

Idag har jag och andres fixat här hemma hos mig bara. Diskat och plockat undan sen gick vi in till stan det är typ 8 km. Kändes skönt Sen när vi kopm hem drack vi kaff och sen åkte andreas hem till sig flr att hämta mat så han kunde göra mat lådor, medans jag städade. Nu nu äre verkligen städat å grett här. Käns skönt det med.. hade ju skjutit upp det i några dagar haha kanske en eller två veckor hhaha! Men nu äre iaf gjort och det känns hur grett som hellst. =D

Sen tog vi och rensade avloppet och handfatet och toan oxå lika bra att ta allt på en gång såä det är gjort. hehe!

Ja sen har det inte hänt nå mycket mera. Va och hämtade emma gumman i stan för inte så länge sen, vi hade tänkt kolla på film men alla är så trött så jag skrev lite här i stället, men nu ska jag å emma ta ett bloss.

Imorgon blire väl en
morgon promenad me emma om hon kommer upp.. Hon har ju knappt sovit någe på några dagar nu.
ja det va väl allt. JO! Kom på att vi satt och planerde lite förut oxå jag och andreas och sen pluggade vi lite engelska.
=) grett. Men får göra resten eller klart det imorgon. orkar inte nu, ska ju snart sova ändå så man orkar upp.


Snart snart Emma! Snart snart älskling jag längtar. Det kommer nog bli bra ska du se.
Längtar som faan!

**poff**

13/12/08

hej hej lördag!

Ja idag blire lite spnnande!

Julbord me älsklingens jobb. Jag tänkte inte äta så mycket och inte dricka heller. inte som jag känner nu men vad vet man haha! Gratis är gott hahaha!! =P

Ja vi ska ta och åka till stan nu snart för att fixa lite och för att göra oss klara, det börjar klockan sex..
Jag vet ju inte ens vad jag ska ha på mig så jag måste pröva lite olika saker hade velat haft mina klacka dojjer men dom måste klackas om annars kommer jag halka.  Det går ju inte! Fan vad pinsamt! höhöh!

Det är inte långt kvar nu emma! FAn vad jag längtar! =) Synd att du ska jobba. :-/

hehe ja det är väl mycket jag längtar till nu för en gångskull. hahaha. Hade ju en depression för inte så länge sen, men det känns redan bättre och redan mycket skönare. Snart äre jul och innan det så fyller mimmi pumsan år och hennes mamma. Då äre fest men jag vet inte om jag kommer att dricka.. har fan inte råd att lägga pengarna på alkoholich..

Igår kväll hände det inte så mycket mera.. jag och andreas va ute och gick sen när vi kom in tände jag ljus och så skulle vi börja kolla på en film men jag sa att det inte va nån idé för jag såg att han va trött.. så vi la oss i sängen för att kolla på nån film på tv. Så vi bara myste hela kvällen sen hade vi lite kul oxå. =)
hehe det är ju viktigt det!! höhö nä det va allt för denna gång. kommer mera sen om jag sitter nå mera vid datan.. mest troligt itne men iaf. =P Puss poff hej

12/12/08

Hej hej fredag!

Idag har det inte hänt mycket..

Igår va jag till tony efter skolan för att umgås lite, vi tittade på Naruto ganska rolig serie. Sen får man ju träna lite engelska. hehe!

sen åkte vi till krokom och sen till farmor. hehe! Vaad söt hon är! Vi satt där och fikade  lite kaffe och pratade. Får ju inte glömma att jag läste tidningen oxå en självklarhet när man är där och hälsar på. hihi! Nä men det va kul iaf!

Inget batteri hade jag i mobilen heller så ingen fick tag i mig. Och stackars Andreas, han hade ju tänkt överraska mig genom att komma hem till mig men jag va ju inte där och inte dök jag upp heller på flera timmar.
Så han började ringa runt som en galning för att han blev orolig. Han trodde det hade hänt något. Men det hade det ju inte som tur va. Mimmi hade ringt till farmor och frågat vad hon gjorde så när andreas ringde till henne sa mimmi nummret till farmor så andreas ringde dit tillslut och fick prata med mig och lugna ner nerverna sina.


Ja imorgon ska man på julbord på gamla teatern. hihi det blir nog roligt. Det skulle vara någon underhållning och spelning och sånt. Undrar vad jag ska ha på mig för kläder bara. jaja nä det ska jag fundera på tills i morgon sen ska jag väl pröva ut å hålla på. Man må ju ha på sig nå fin iaf så man inte kommer dit som en slusk!

Nä fan nu ska jag å andreas ut och gå. fan jag blir ju stressad han står vid dörren och väntar.

Längtar längtar! poff

10/12/08



Hej hej onsdag!

Va ett tag sen jag skrev nu.. Men jag har inte riktigt haft nån egen tid till att skriva blogg.. haha! Nu tog jag mig tid.

Det känns så underbart me dig älskling!

Jag saknar dig sladden!

Jag älskar dig Emma!

Längtar till mellan dagarna då får jag min överraskning. =D
Längtar längtar!!
Det mesta känns bra nu. FÖrut vare mindre bra och nu äre verkligen på väg att vända. =) Skönt!
Blir nog så att jag firar jul me Andreas och hans familj.. Jag vet att det är tidigt men va fan.. haha ¤ Go for it!¤

Nä nu ska jag göra mig klar för att åka till skolan. Puss poff heej



5/12/08


hej hej Fredag!

Öj öj vad denna dag har gått fort. hehe!

Klev upp kl sex, å gud vad seg jag va.. hatar fan att kliva upp tidigt på morgonen.
Klädde på mig iaf sen for jag till stan la mig i soffan och myste me katten gött gött! =)
Sen när jag hade tänkt kliva upp somnade jag, tycker det va lite skumt höhö, drömde en sån jäla konstig dröm må jag säga utan någora större detaljer.

Sen gick jag till körfältet iaf för att jag och mimmi skulle baka pepparkakor men dom hade hon redan gjort. Så vi vandrade runt på lillänge bara. Först in på jula och kollade lite. Sen in på djuraffären och lindex och sen träffade vi big ben utanför bolaget, han skulle ut i kväll, han frågade vad vi skulle göra och vi sa att vi skulle ta det lugnt och att vi inte skulle ut. Att det blir en annan gång när man har mer pengar. Vi sa hej då till han sen in fort som fan på coop.. Gick till kuddarna.. haha mina har ju blivit så jävla värdelösa! Urs! Där kunde man iaf köpa två för 149 men jag gjorde inte det. men jag kollade ju iaf. =) hehe! Sen vare raka vägen till mjölken och sen till juicen eller hur det nu stavas.. finns ju en jätte god juice som det inte är nå tillsatt socker i och inte så mycket konserveringsmedel.. 2 liter för 20 kr gott gott!!

JA tiden gick ju åt må jag ju säga. Fick lite pressent tips oxå när man gick me mimmi så fick hon själv säga vad hon önskade sig. =) Fick så mycket förslag så jag blev ju förvirrad. hahaha! =P

Sen gick vi hem till henne och drack den goda juicen och åt pepparkakor som hon gjort. Sen efter ett tag så kom Ronnie hem och sen kom andreas. Ronnie ställde sig och diskade och mimmi började lite smått me maten. Sen spelade hon och jag kort. Efter att vi ätit så kollade vi lite på tv och så sen for jag och andreas till torvalla för att hämta nå rena kläder till mig och så kom jag på att jag må rensa kattlådan och fylla på lite sand och ta ut soporna så det inte stinker sen när jag kommer hem... sen åkte vi hit. Jag gick raka vägen in på toa och slängde av mig kläderna och tog mig en dusch och det va skönt som bara faaan!!
Sen när jag va klar tog jag morgonrocken och ställde mig och diska. Sen satte jag mig här.. Nu ska jag smörja in mig, blir ju så torr nu när det är så kallt och sånt.

Filmen är ju klar nu som vi väntade på så vi ska kolla på nya bond filmen.. jag hade väl inte så jätte stor lust att se den men den jag ville se gick inte att hitta så ja jag sa att vi skulle kolla på den för att slippa höra tjatet att han vill se den. Haha! Vi kan ju inte bara kolla på filmer som jag vill se.

Kom på att jag fick ju en lott när jag handlade på coop.. dom har slumpmässigt kott på schop express och så blev det vi.. haha! hade ju som tur va inge mycket för då hade det ju tagit tid. Och bara för att det va det vi hade dragit med saken man skannar av så fick jag en lott. haha ska fan skrapa den nu för å se om jag vinner nå men det lär man ju inte göra bara för att det va en gratis lott. hähä! =P

Ja i morgon vet jag inte alls vad som händer. ska nog läsa i den bra boken. =) sen ska jag dammsuga och torka golv.. behöver göra det både här och hemma hos mig.. ifs så dammsög jag ju hos mig i måndags. men jaja vi får väl se sen kommer emma så vi åker väl in till stan för att möta upp henne eller något, vet inte än har inte pratat me henne.

Träffade harry, viktoria och simon igår och gud vad kul det var. oj oj! Jag har verkligen saknat honom. Och när jag sa det till andreas så sa han att det hade varit jobbigt när jag hade honom för att han kände sig utstött haha konkurens av en hund! Jaja Men han är ju så fin och go. Berättade ju för viktoria oxå att jag suttit och tänkt på att jag kanske aldrig skulle träffa honom igen och var jätte ledsen för det, men det behöver jag ju inte vara.. inte nu iaf. Det va skönt att umgås oxå.=)

Jaja det va väl allt från mig dag. Poff hej!




4/12/08



Hej hej torsdag!
VA på skolan igår och lämnade in en ny ansökan.. alla va tydligen tvungen att göra det.

Blev lite stressigt som vanligt..

Sen slutade jag och hade inget batteri på mobilen så jag lånade telefonen från skolan för att ringa till mimmi och höra vad hon skulle säga inna mobilen dog..

Hon frågade om jag hade lust att följa med till farmor för att äta och umgås. okej sa jag stod på stan och väntade fån halv fyra till tjugo i sex.. fy fan vilken kaos det va nere på stan.. haha! Sen kom strömsunds bussen och jag tyckte jag kände igen han som kom. Det va ju Robin, han pratade i mobilen så eftert att han lagt på frågade ajg om han kunde ringa till mimmi så jag kunde fråga om dom skulle komma eller om jag hade missat dom medans jag va inne och värmde mig..

Ja men tillslut kom dom ju som tur va. Det va jätte trevligt att vara där så det inte blir så enformigt att vara hos mig eller andreas eller hos mimmi. hehe!

JAg ska ut och gå nu tänkte jag sen ska jag känske åka in till stan må höra mig för me frugan först. =P

Emma gumman jag vet att du va lite orolig igår när jag inte svarade men nu vet du  ju varför hehe! =P
Jag dissar dig inte utan jag hade inget batteri i telefonen.

Jaja skriver väl mera sen känner att jag måste ut nu innan det blir mörkt, blir ju lite stressad..

Måste försöka söka nå litet skit jobb så jag får nå extra såå jag kan ta mig in till stan, på skolan och på gymmet sen!! Det är verkligen ett måste!
får väl höra med städ bolagen eller något.. det skulle jag kunna göra men inte dela ut reklam.. fan va drygt men de är ju oxå lite extra så man kan klara sig.. Fan magen säger burr kurrrr! FAn vad hungrig jag är!!
Äh får väl dricka vatten och ta en promenad så kanske det går över. Blir ju mat sen hos andreas men fan palla vänta tills dess..?! Puss poff hej!

¤Du är så underbar Älskling så du anar inte! Du vet jag vill! Och jag vet att du vill! hehe våran sak. Hoppas den kan bli sann!¤ puss

02/12/08



Hej hej tisdag..
inget blev som jag hade tänkt.. men jag kan ju var glad över att jag ringde och bokade om mötet som jag skulle på imorgon som jag inte kan komma till..

Sen ringde jag oxh kollade upp en sak och det kan ju vara bra och veta.. hehe!
så det är väl det jag kan vara nöjd över idag.. det har inte hänt mycket mera heller..
sitter och för över lite bilder från mobilen till datan nu.. Och jag hoppas inte min andra bild mapp försvann där jag hade alla bilderna från bilmässan!! Skulle varit synd om dom försvann tycker jag!


Nä nu ska jag göra annat!
Längtar tills du kommer hem älskling! Det är bara det jag gör när tiden bara försvinner för mig. hähä!

Puss hej

SUR KUUUK!!





Jag tror fan jag fick lite panik... Eller ja det va det jag fick!!
Det jag va rädd för försökte jag fly från men det gick inte för det var innom mig...
jag skrek för att försöka fly men det gick inte!
jag försökte igen men det igck inte... Okej att det inte gick, och det stör mig att du som stod där va så in i helvete otrevlig mot mig.. Jävla skit idiot!!

Och du som jobbade på macken då...! vilken trodde du att du va då..? Jag är en helt vanlig jävla människa som skulle köpa cigg.. men fick inte.. och du stod där och va spydig och otrevlig.. FAST JAG VISADE LÄGG!!! du kan ju jobba på din jälva attityd och hur man bemöter kunder.. Jävla fitt idiot! FAn alltså vad jag ångrar att jag inte sa det jag tänkte och det jag kände! Det TÄNKER jag fan göra nästa gång.. och det är väl inget hot men jag hoppas det får dig att tänka och kasnke blir lite trevligare mot kunder så ingen mer blir bemött på samma sätt som jag! HOR FITTA TILL BÖGJÄVEL!!
Står där å tjänar pengar..! På VAD FAN DÅ??!!! IDIOOOT!
-----------------------------

Kasta skiten i sjön...äre det du har gjort...?
fy faaan jag är så jäla le skiten så det finns fan inte ord pået!

01/12/08

Hej hej söndag!

Igår fyllde jag år då.. Blev lite rörigt där i början.. VA så jävla bakis så jag va tvungen att gå å tvätta av sminket å kyla ner ansiktet lite och det kan jag lova att jag behövde! HAha!

Jag hade en jätte bra dag ändå tack vare mina nära och kära. Vad skulle jag gjort utan er?! <3
_______________________________________________ ______

Hej hej måndag! 01/12/08
Ja idag vare lite kallare.. sov som en jävla stock efter att Andreas åkt på jobbet.
Sen vaknade jag till liv och gick upp och hämtade tvätten som vi lämnat i torkskåpet. Torktummlaren är ju sönder så inget va tort fick ta upp allt i lägenheten  och lämna det som inte fick plats. hehe Som tur va va det ju ingen som skulle tvätta så! =)

Sen efter att jag hämtat det så drog jag fram dammsugaen och dammsög hära. Kan ju behövas det med. haha! Tänkte ju att jag skulle kliva upp när andreas klev upp för att tvätta mattorna men det va väl lika bra att jag inte gjorde det med tanke på torktummlaren som inte funkar.
Tänkte att jag skulle torka golven oxå så det luktar gott tills Älsklingen kommer hem men kom på att skurmoppen är ju i Brunflo. =( Jäla skit fan!
Jaja får väl göra det nån anna dag då eller i morgon.. Har ju inga buss pengar så jag tar mig inte till skolan heller. =(
Ska väl ringa dit för att snacka med dom och säga som det ligger till.

Ja så mycket mera har inte hänt ännu.. Städade ju i brunflo igår kväll inna vi for hit sen när man kom hit vare bra till å diska och blocka undan sen lördagen för när allt var över så åkte vi till brunflo och tog det lugnt och kollade på film tröck en hamburgare och mulade cheease balls haha! Fan vad gött det var. Men vi va ju ute och gick lite oxå när det snöade. Slutade ju fan aldrig så...

Haha ja ännu en helg som bar sprungit iväg.
Tack ännu en gång för att ni kom det betyder mycket för mig!

Ja då sitter man hos Älsklingen i brunflo.. Flydde från skiten jag hade å göra med där hemma.. haha! Tvätten som skulle läggas på sin plats.. handukarna där dom ska vara å ja du fattar ju.. Hela sängen va full me saker.. men jag visste ju inte vart jag skulle göra av Andreas kläder så jag lät dom ligga för att jag trodde att han skulle ta med det hit men de gjorde han inte så jag får ta itu med det i morgon bitti efter promenaden när jag kommer hem.. Det jag kan vara glad över är att jag inte suttit dom en soff potatis och glott på tv något idag och inte framför datan heller.. jo jag spelade en gång på lunar och skrev blogg där med.. haha kopierade ju lite hit för att ajg itne orkade skirva allt..

Va faktiskt skönt att komma hit ikväll eftersom vi städade och diskade unadan innan vi for till torvalla igår.. Där va det ju inte så kul å komma hem må jag ju säga stank soper och tvätten skulle ju tvättas så det vart full fart på en gång.. här var det nybäddat nystädat och nydiskat och klart. Det var liskom inget att stå i för en gångs skull! Haha!

Vi va ju på coop forum förut oxå innan vi får hit.. När vi kom till T-valla så vare nån jävla turk idiot som inte kunde köra bil som höll på som nån annan idiot! Repat en annan bil och han som äger den bor under mig så jag fick gå dit för at berätta vad som hänt. Andreas fick hjälpa han att fixa ut bilen men han varvade väl sönder skiten i backen så den stannade så Andreas fick gå dit för att köra den till den andra parkeringen som ligger lite längre upp.. Skit skum gubbe må jag säga. Mufflan fick mat men inte sån jag hade sett fram emot att hon skulle få... Granngården hade stängt kl sex jag som trodde som stängde sju.. kunde inte vänta en dag till så jag fick köpa sån mat som finns inne på coop som ändå är för innomhus katter. Känndes lite dumt hade fått mer för det priset.. plus kattsand som är bättre än den jag har nu... suck! Jaja nä nu ska jag ta å röka upp äckel fimpen som ligger i jackaan å stinker.. hähä! Då kan jag ju ringa til mimmi.. hon ville jag skulle göra det.

I morgon blire tidig morgon igen... känner jag måste få ordningen tillbaka nu..

Älskling du vet vad jag ser fram emot det! du vet vad jag längtar! Och jag vet du vill med. =)
Som jag sa fötut så är du min energi just nu. och jag tackar dig för att du pallar med och hjälper mig. Puss! <3
Puss poff hej

30/11/08


hej söndag



FAn vilken bra dag jah hade på lördagen när jag fyllde år!! Tack mina små änglar. Skönt att ha dig där oxå brorsan, vi ses ju så sällan nu förtiden..!

Sorry att jag va så bakis när ni kom men jag tyckte jag gjorde det bra ändå och va upp och höll igång. Haha!

Tack igen för den fina spegel ljushållaren och för den otroligt goda och saftiga tårtan. Och tack igen för den fina stjärn lampan den va som gjord för att hänga där den hänger nu. =)

Tack igen för att ni kom det betyde mycket för mig!

Puss

RSS 2.0