29/10/08

hej hej tisdag!

Va seg och somnade om säkert fem gånger fast andreas sa åt mig att jag skulle kliva upp...
haha va så jävla trött.. jag sa ju att jag skulle sova som en stock för att det hade släppt lite. hehe

sen åkte jag till stan väntade på att mimmi ronnie och farmor skulle komma.. sen fick jag sms att jag skulle sätta på kaffe för att dom va på väg. grett! =) Dom kom pracis när jag va färdig sminkad. hehe! Vi tog ett bloss pratade lite och jag visade mimmi böckerna som jag hade berättat för henne. Sen kom Emma och vi for på affären för att vaxla engar till farmot och för att emma skulle göra något att äta.. äh tänkte jag och köpte mig oxå en bagett med sagen i, hehe!
Gick till kassan för att betala mitt och växlade sedan engarna till farmor. Sen gick jag bara iväg med pengarna i handen och glömde det jag hade köpt hon i kassan ropar hallå?! jag vänder mig om och kommer på ja just ja fan! min macka å smoothie! öj öj vad pinsamt men det va väl för att jag va stressad.


Resan till sveg gick jätte bra. Sen när vi kom hit var Gunn å Stig här, dom hade kommit med bullar till Mamma hehe eftersom hon har opirerat handleden. Dom va as goda jag fattar inte hur hon får dom så god och så fina..?! Mamma sa ju att hon va tvungen att gå på kondiset eller till konsum för att köpa nå fika bröd men så kom dom med en kasse bullar. hehe! Så jävla klockrent! =) Och jag hade det mamma sagt i bakhuvudet så jag trode det var köpta tills dom sa att det var Gunn som bakat dom. Götti göttans!

-----
Va meningen att jag skulle plugga och vara me sladden nu på lovet men mamma ringde i förrgår och frågade om jag skulle med till Göteborg. Sen vare så klockrent att emma skulle hem till sveg så jag och farmot åkte med henne. Det va väldigt snällt av dig gumman att vi fick åka. Sen vare snällt av dig ronnie och mimmi att skjutsa farmot hem till mig. =)

jaja nä nu ska jag gå till dollar och ringa video samtal till älsklingen så han får se hur mycket snö det har kommit på nån timma. =) hihi fan vad jag kommer sakna mufflan och dig min skatt! PussPuss ¤va snäll mot katten nu¤ och akta så du inte trampar på henni
=P

Nä nu sitter jag å söv.. pappa väckte mig nyss i soffan. Urs ska sova i kllaren själv undrar hur det kommer gå då.. haha!

A denna dag har iaf gått så jälva fort må jag säga. öj öj! Jaja nä nu ska ma gå å bädde
I morgon drar ma till gbg ju, ska bli skönt att komma bort må jag säga. Nä tack och god natt! Puss pufflan

28/10/08

Hej hej tisdag!

Ja vad ska man säga..?

gick upp kvart över sex..sa hej då till älsklingen, drack kaffe och kollade på the voice i vanlig ordning..

Va ute och gick lant rundan eller vad man ska säga..?! haha! 3 och unge fär ½ km är den iaf =) skönt mycket ljusare idag när det låg snö på backen.

Sen när ajg kom in tog jag fram dammsugaren och satte igång.. sen har jag pratat i telefon och suttut här en sväng men nu ska jag fortsätta sammsuga köket och sovrummet och sen sanbb blötlägga det. sen blire fan ett boss.

katten va ut i morse oxå. haha hon fick känna på snön. =P

nä skrier mera sen. har inte tid just nu!
Puss pufflan


27/10/08

Yes hej hej måndag!
Vaknade tio över sex när andreas pussade mig på kinden..sen frågade han om jag skulle ha kaffe nu eller om jag skulle vänta och ta det sen. Jag sa att jag skulle ha. Sen frågade han mig vad jag skulle göra idag.. jag svarar helt yrvaket.. humm kommer fan inte ihåg vad jag sa. Sen låg jag å missen och myste sen klev jag upp och kollade på vakna med the voice på femman. haha!

Ja då har denna dag oxå flygit iväg. =P
Emma och Anna kom förbi en snabbis och sa hej iaf de va kul.
Sen har jag inte gjort så mycket mera mest suttit här vid datan och kollat bloggar och kläder. Sen har jag mest stört mig på grannarna över här som sprungit runt som några andra damp elefanter! trodde ett tag att dom skulle komma genom taket!
Nu håller jag på å skriva blogg själv och kollar upp recept.

Sen har jag bara gått runt här letat katten två gånger, diskat undan sen söndagen.
Tänkte ju baka men nästan allt fattas..
det enda som finns är lite kakao tre ägg och ett halft paket mjöl. ¤humfh suck!¤

Tänkte jag skulle dammsuga här och torka golven..har inte blivit gjort än haha! HAr ju iaf sprungit runt me torrmoppen hähä.
Men det kommer bli gjort idag lovar jag. =) SÅ är det bara! Det har jag bestämt mig för..!

Imorgon åker jag nog in till stan med andreas. måste fixa mina glasögon. Äh jag vet inte förresten, det kan ju vänta oxå det är inte panik viktigt.. Sen vid fem tror jag det var ska jag tvätta. Andreas tvättade sist så det ä'r väl bara att göra det då. Tänkte kanske höra me sladden om hon vill hitta på något imorgon om det blir så att jag åker in till stan.

Nä nu ska jag ringa till älsklingen och höra om han är på väg och om han fixade dom saker jag frågade om han kunde göra. hehe!
Puss *the puff


25/10/08


Hej hej lördag!

Oj oj vad denna dag har gått fort må jag säga.

Andreas telefon ringde klockan sju i morse och det visade sig att det var Lukas Andreas jobbarkkompis yngsta son. haha! Blev ju bara liiiite less med tanke på att jag inte kunde somna om så jag hädde på teven och kollade på svamp bob fyrkant..haha ihopp om att jag skulle somna om... fanns ju inget bättre var ju bara sån där reklam från tv shop..höhö =P

Sen efter att jag kollat ett tag somnade jag om! vaknade sen och kom på att fan jag ska ju vara hund vakt idag. gick upp bäddade sängen klädde på mig och började diska sen ringde Clar på dörren! =)

Så det jag har gjort idag är att jag fixat och donat här hemma varit ute och gått för ovanlighetens skull =P och lekt med vovvarna.
DAgen har gått jävligt fort må jag säga!
När Claras mamma kom och hämtade dom små liven busade jag och Andreas.. jag skrattade gött tårarna och sminket bara rann.. Sen blev vi lite seriösa och började prata lite. =) Kom väl inte till pungt denna gång heller men det är ju kul att vi har lite planer. Vi vet ju inte än heller sen ska man väl kanske inte förhasta sig. höhö!

ja nu sitter jag här och skriver för andra gången.. Blev ju precis klar med de andra inlägget som blev mycket längre men sidan gällde inte när jag sen skulle spara och publicera. Fy fan vad jag hatar sånt här.. Urs! Hade bara fyra eller fem cigg så det är det jag har rökt idag. Bra gjort elle! =) Blev bara liiite sugen att ta en jävel nu när det andra inlägget försvann...

VA ju meningen att jag och Andreas skulle till stan ikväll för att hälsa på han som är pappa till Lucas, Niklas heter han.
Men dom hade varit i sundsvall så dom hörde av sig och sa att det skulle bli senare innan dom kom hem.. Vi hade precis klivit ut ur duschen.. Men det gjorde inte mig något! Jag kände det på mig på nåogt sätt.. För klockan va ju ändå nio..och dom har två barn. Så nu har vi bara tagit det lugnt. Jag har strosat runt i morgonrock och tänt ljus överallt. hehe!
sen har vi tänt dom där grejerna man här doft olja i så nu luktar det götti göttans i både sovrummet och här i tvrummet. =)
Sen har jag diskat igen.
Ja just det ja! Måste bara berätta att jag har ju letat kattfan oxå! Trodde seriöst hon hade stuckit.. för ibland kan andreas lämna dörren öppen medans han går in och hämtar något han glömt.. Snacka om att jag blev nervös?! Jajjamän det blev jag men vi hittade henne efter en stund i garderoben där jag hade tittat två gånger men de va ju så trångt där så inte trodde jag att hon låg där elle! öj öj! och inte såg jag henni.

Igår va ju jag Andreas och Sladden på bio vi såg Låt den rätta komma in. Fan vad seg den va..men rätt okej.

Imorgon åker vi in till stan för att fixa lite affärer. Sen får vi väl se hur det blir.. Imorgon äre ju redan söndag igen. =(
Helgerna går så otroligt fort. Jaja nä nu orkar jag inte sitt här nå längre. Ska väl svara på Emmas sms som det var två timmar sen hon skrev eller ngåot.. sen ska jag väl höra om mimmi är vaken såg att hon ringt mig. haha bara liiite sent efter. haha!
¤varje gång jag går in känns det¤

Jaja *poff swich* Gone!
Puss pufflan

24/10/08

hej hej fredag!!

Kan inte du bar sluta tjata??!

jag har liksom planer och det mesta under kontroll!

Varför tror du jag sitter och läser en bok om beteende terapi.. spelar inge roll om det är till förhållande till mat eller rökning eller alkohol så ska det fan bli bättre!!!

Jag försöker lägga så¨mycket tid som möjligt på att få betyg och fixa det här med att komma i tid till skolan nu.. emellan där petar jag in mina morogon promenader, vänner och pojkvän + djur.

Sen vill jag oxå göra sånt som jag vet får mig att må bra, naturligtvis. =) dvs ta mina promenader själv eller med sällskap spelar ju ingen roll så lä'nge jag får gå min runda.

Sen vill jag ha min egna lilla tid för att sminka mig och göra mig fin...

Igår när jag kom hem va jag helt jälva slut gjorde middag till andreas. sen gick vi  och myste där somnade jag å sov tills han kom och frågade mig om jag skulle se Thila..kl tio.. mm sa jag gick upp la mig i soffan kollade på det och gick sen och la mig i sängen igen och sov tills andreas sa att han skulle åka till jobbet.. jag frågade han om han ville jag skulle gå upp och ge han en puss och säga hej då vid dörren.. det gjorde jag. Sen la jag mig och kollade på the voice på kanal fem.

Sen har jag bara suttit och läst den där boken idag. Har rätt mycket jag måste plugga in på lovet.. kul eller så inte!
men jag känner att jag måste göra det för att jag börjar redan halka efter.. det tar iaf mycket energi av mig.


jaja nu har jag inte tid att skriva mera. Måste dra in i duschen och sminka mig nu innan andreas kommer sen vet jag inte hur det blir om vi ska äta middag här eller hos han.. sen kl sex börjar bion vi ska på. MEn vi må vara där en halvtimma innan för att vi förbokat biljetter. Roligt att sladden ska haka på! =)

Jaa nä puss hej skirver mer sen om filmen va bra eller dålig. Puss *the puff*

22-10-08

hej hej onsdag!

Vaknade i morse och va rätt seg.. Men ändå på rätt bra humör. =)

Igår efter middag medans Andreas gjorde mat la jag mig i soffan me missen  för en vilo paus...det skulle jag inte ha gjort!
Inte för att jag sov djupt eller länge men jag va pigg när jag skulle lägga mig för natten. Haha!
satt uppe och kollade på Thila sen när det va slut skulle jag ha gått å lagt mig men jag va ju så pigg så jag satt kvar i soffan och somnade där efter ett tag, när det blev reklam i filmen..

Jag försökte göra engelska läxan efter att jag fått i mig lite kaffe.. Efter att Andreas ärit klart Det gick ju bra..ett tag!
Blev less och orkade inte göra klart allt. Nu äre en till tjej som börjat på engelskan så jag ska väl gå dit för att jag är klar här nu. Men jag har ingen lust!!! suck det måste bli ett bloss först kan jag ju löva!

Har inte ätit sen kvart i sju så det kurrar gött i kistan nu kan jag säga..
Mamma och pappa är i stan idag oxå, mamma ska operera den andra handleden. Hon var rett nervös när jag pratade med henne.. hoppas det har gått bra iaf! Hoppas oxå att jag hinner träffa dom en sväng innan dom åker tillbaka till Sveget igen.

Jaja nä ett bloss vare ju och en chake jävel.. pallar fan inte att vara här nå mer nu!
Jag blir jämt så jävla kall när jag är här. frysen ända in i benmärgen. Sen har jag inga kaffe pengar heller till kaffe automaten jävla skit! jag hade ju blivit lite varmare om jag fått i mig lite kaffe. haha! jaja nä nu drar jag"poff"

kommer väl mera sen om det händer något mera hähä! brukar ju oftast säga att jag ska skriva igen men det blir inte så.. Ibland tänker jag till och med vad jag ska skriva och kommer på nå jäkla fyndigt men det blir aldrig av.. men idag ska jag försöka komma med ett till inlägg. höhö!

nä "Poff"
puss the puff


21-10-08

Hej hej tidsag!

Ja då sitter jag på skolan och gör ett svenska arbete.
Tänkte ju bara säga hej! haha! =P

Denna tisdag började ju bra måste jag till lägga.=)

Vaknade innan klockan ringde hos Älsklingen.. vet inte vad det är där men jag vaknar alltid jätte varm och härligt klibbig i nacken. Urs fy fan nu igen tänkte jag. Okej förut för någon dag sedan, då hade jag ju ändå feber. Men nu då?! Täcket är väl varmt då.. men jätte mysigt. hihi!
Myste några snabba minuter tills Andreas slängde ner benet på golvet och sa -Jag måste tända lampan!
Jag: -mum åh redan.. ja men gör det då får jag bara slänga över lite täcke för ögonen så man inte blir blind..! Jag gjorde det och han tände lampan. Han satt där på säng kanten och kliade sig i huvudet och sedan i ögonen, jäspade och utbrast en djup suck! Jag tittade fram lite försiktigt från täcket och frågade -Äru trött? Ja! svarade han.
 Okej sa jag bara sen gick han upp på toa och jag hörde missimufflan komma springandes från vardagsrummet.
Hon lät lite som hon alltid gör och ja sa ja kom då som jag alltid gör! haha! Hon lät igen, jag låg orörd och sa ja! haha men hon hoppade ju iaf upp i sängen. La sig där så jag kunde klappa henne och mysa lite med henne. Hon blinkade lite nyvaket och tittade på mig.
Jag låg kvar och lyssnade på vad andreas gjorde och tittade och funderade lite.
Funderade på om jag skulle ta en snabb dusch eller om jag skulle skita i det eftersom jag ändå ska ut och gå och bli svettig sen när jag kommer hem. Ja, så beslutet va ju inte sååå svårt! Jag gör det sen efter min morgon promenad...

Tillslut kom Andreas och sa till mig men gumman du må kliva upp nu!
Ja sa jag och gjorde det. In till köket på en gång hällde upp kaffe gick till tvrummet och gick sen till sovrummet.. letade lite bland kläderna och sen in på toa.
Sen ringer min mobil Oj helvete utbrast jag är klockan redan kvart över sex!! Här går jag å söver! Fan jag har ju inte ens fått på mig byxorna. Där började paniken. Yrade runt ett tag och plockade ihop och la det jag skulle ha med min till stan i hallen. kommer in i köket dricker två snabba klunkar kaffe sen vatten sen ser jag att mina cigg låg där borta Ja mina cigg! yrade runt ytterligare ett varv förutom tv rummet. Sen säger jag till andreas att han kan ju gå ut å starta bilen så kommer jag. va fan ciggen! jag vet att dom låg här! yrade runt ännu mer i panik jaja tänkte jag Andreas måste ha tagit dom.

Släcker lampan säger hej då till missemurran å låser dörren springer ut till bilen.. Slänger mig in i bilen och säger till andreas visst tog du mina cigg.
Ja! okej grett köör! morgon kaos bland biljävlarna! på vägen skriver jag ett sms till maria och frågar om hon ska gå med hunden kan vi ju göra sällskap jag ska bara hem fram å tillbaka för att betala lite räkningar.

komemr till torvalla centrum jag kliver ur bilen pussar älsklingen och säger hej då hoppas du får en bra dag! Ja du med säger han och stänger dörren.. Brumm han åker och jag går hemmåt kommer in sätter på datan sen tven.. tar upp alla räkningar som jag ska betala och gör det.
Maria ringer.. grett pratar med henne lite och ska ta ett bloss... Vart fan la jag mina cigg?! Jaja som tur va hade jag nöd ciggen liggandes på fläkten tar en sån. Sen bestämde vi hur vi skulle gå så det va grett!

jag gick på toa släckte ljusen sen gick jag. =)
Andreas ringer och säger att han har mina cigg.. Ahaa okej det var alltså där jag hade dom!
Åhhh fan oxå jag har ju bara två nödisar kvar.. du får komma på din rast säger jag. okej med en suck säger han.

Jag och maria var skit stressade båda två för att jag skulle iväg till skolan och hon till tandläkaren.
vi går fort som fan hunden hinner inte nosa överallt! kommer iaf hem andreas kommer me ciggen jag kommer in gör kaffe häller upp vatten dricker tar medecin och blir piss illamåande.. dricker kaffe tar ett go bloss äntligen!
Pratar med mimmi. Yrar runt i lägenheten... lägger fram kläder jag ska ha sen efter att jag duschat. lägger iordning alla papper och böcker jag ska ha med mig till skolan.. Dricker chaken, sköljer ur den och sen in i duschen stressar så jag höll på att spy ut igen på med kläder telefonen ringer, har inte tid att svara, trycker bort får sms.. svarar och säger att jag inte har tid.
smörjer in ansiktet och kletar på med smink. jag blev nöjd grett! tog kort för att se om ögon brynen blev jämna. Yes det blev dom!

Tittar på klockan å helvete vad tiden har gått! tar vatten cigg mobil chaken och påsen, på me jacka skor iväg till bussen..
Å helvete vad tid det tar för bussen nu då.. jag blir lite smått irriterad och tänder min fimp som jag inte hann röka upp tidigare! läser ett sms av Andreas.. okej! Får spunk ringer upp...och får annu mer smunk! för han kunde inte snacka för att han va ju på fika rummet men fel å inte säga att vi kan ta det sen än att sitta å inte ens lyssna och svara som om det är en jobb sak vi snackar om.. m, a, jo... a vad gör du nu då? jag väntar på bussen irriterat, aha okej. jag säger en sak som handlade om smset och han frågar igen vad gör du nu då är du hemma? Nej jag står ju fan och väntar på bussen jag ska till skolan! Jaja jag blev less sa vi tar de där sen! puss hej. lägger på å ÄNTLIGEN kommer bussen. 
Bussen kommer och han kör skit sakta som en jävla snigel jävel.. Jag har fan inte tiiid med de här tänkte jag!
Va fan dom brukar ju köra på som bara fan annars vad äre för fel nu då?! Äre för att jag inte har tid eller?! tänkte jag.

Hoppar av bussen och små springer till skolan kommer med andan i halsen och träffat svenska läraren... ohh! Vad bra säger hon jag va precis på väg att ringa till dig. Aha okej ja men nu är jag här! =) Hon skulle hämta något jag går och fyller vattenflaskan. Sen iväg på mötet.

sitter där lugnar ner mig jävligt bra. funderade lite..och kommer inte ihåg hur fan jag gör med tiden..eller gjort av den.. kom på att jag la för mycket tid på sminkningen denna dag men jag vill ju känna mig fin när jag åker iväg.
Men jag behöver nog inte vara så där lång tid å så noga säger jag sen när dom frågar hur vi ska göra för att jag ska komma hit till halv elva och verkligen passa den tiden. Jag svarade sen oxå att jag kan ju pröva me att bara bestämma mig för att jag ska iväg och ha betyg så kanske det fixar sig. Dom höll med mig och att jag gjort framsteg men det är inte klart ännu. Jag sa oxå att jag tycker det går frammåt och att jag kan ju inte ändra allt på en natt hur mcyket jag än vill det.

oj oj fan vad långt det blev nu då.. sen har jag lite mera att säga men skit i det för nu blev de här så längt!

Ingen pallar väl läsa min jälva blogg för att det är så mycekt.. Men men nu äre gjort!
Dags att göra klart det sista på svenskan nu då och skriva ut det innan Andreas kommer.

Puss Pufflan

sorry

..att jag inte skrivit på några dagar..

Har varit lite att stå i.
Har träffat mamma å hennes vennina Sussie. Jag har varit till framor och så har jag varit med Emma.
I fredags va jag hemma hos anna drack två cider och två glas vin.

Dagen efter mådde jag skiit kasst och tänkte va fan hur konstig kropp har inte jag då?!!
Jag va ju inte ens FULL?! Jahapp ja det va skumt iaf sen låg jag å spydde resten av dagen. Det va ju inte så kul men kroppen kanske sa ifrån oxå... att jag behövde vile eller något jag vet i fan vad det var.


Jaja nu äre som det är och jag har inte gjort något av vad jag hade tänkt göra i helgen. Hade ju rätt mycket plugg jag tänkte göra undan men som fortfarande ligger kvar på samma ställa helt orörd. höhö! =P

nä pallar inte skriva mera nu.. skriver nog mera i morgon eftersom jag stannar när andreas har åkt till jobbet.

Mufflan är iaf här me mig i brundlo =) gött gött!
Nä nu äre dags att borsta tänderna. Hare'! //pufflan

Sv läxan klar!

Hej hej igen gott folk. =P

Ja ville bara säga att jag är nöjd över att svenska läxan är klar och skickad till min svenska lärare.
Har suttit här vid datan och varit näst intill okontakt bar sen tjugo i sex.
Fingrarna har löpt på bra idag med mitt skrivande. haha!

Sitter hos älsken nu och lyssnar på en jätte bra skiva och det är väl den som gör att det flyter på med skrivandet.. Han sitter och spelar så jag bryr mig inte och han stör mig int.

Känner mig nöjd för helgen som nyss har passerat förbi. Har tagit det lugnt och bara varit typ, men inte sov man bort hela dagen för de.. =P haha! Vaknade rätt tidigt båda dagarna och har varit ute och gått och tränat en gång iaf på dvden =) de gick bra och det var skönt. =)

Städade lite oxå hehe rensade andreas avlopp i duschen på lördagen för att jag  var så uttråkad. Sen har jag sagt att han ska göra det för att det är något som luktar äckligt där som surt eller unket... Men det har inte hänt något så jag tog saken i egna händer eftersom det var jag som klagat på det och det var jag som tyckte det luktade skumt där.
Visst har Andreas oxå känt det men jaja skit samma! 
 
Sen igår tog jag tag i mitt egna.. urs urs!!! Må ju säga att jag nyss fått min badkars kant fixad men nu när jag skulle rensa avloppet så kunde man inte få av den så jag skakade och röck lite tills det tillslut sa tjong.. och det lossnade. Va fan hur smart är dom då..?! Sätter fast det så man inte kan hålla rent det var ju trotsallt 3 månader sen jag gjorde det sist så jag kännde att det fan va på tiden med tanke på att man tappar ju rätt mycket hår å så kommer emma på besök nån gån ibland å lånar duschen hon oxå. Så det jag fick fram var inte det trevligaste och det luktade inte mumma precis. Men nu äre gjort iaf och jag är nöjd för det, för då åker vattnet bort bättre.

Dock mindre nöjd med de där med badkars kanten som inte gick att hä tillbaka som den ska vara... men va fan den kan lika gärna vara så som den är nu. Och om jag nu ska flytta så får jag säga att dom ska fixa det men göra det bättre så man kan ta upp den där saken där det fasnar mest beläggning av balsam.
Och grejen är den att man måste ta upp den för att kunna ta bort allt hår som sitter fast där.. gör man inte det blire ju stopp tillslut... Haha som det nästan va! Och att den där saken som badkars kanten typ hänger på eller om man ska sätta fast den på inte ska gå sönder så lätt... Man måste ju kunna ta bort och hä tillbaka den där badkarskanten tycker då jag iaf!

Man vill ju int precis ha nå äckel ohyra på köpet!  :-s

Ja nä nu ska jag ta å röka en cigg innan vi blåser till stana... har inte rökt sedan fem.
Det va väl allt jag ville säga. Puss pufflan
Jo just det ja, kom på att jag har anmält mig på en tävling som dom kör varje dag på ett program som jag gillar. =)
där man kan vinna hundra tusen spänn att bara shoppa för gött gött. Kommer nog inte vinna men jag har iaf anmält mig till tävlingen. Och om man vinner ska någon följa med på det köpcentrumet i sthlm där man får shoppa.

Men fatta vad gött det hade varit för mig om jag vann jag menar chansen finns ju nu iaf ganska liten men som sagt man vet ju aldrig. Gött att handla för hundra tusen jag menar jag är ju ändå i behov av en ny garderob faktiskt. =)

Var det så att man skulle skriva en anledning till varför just jag skulle vinna hade jag skrivit som det är.. att jag gått ner mycket i vikt och har nästan inget att ha på mig, allt sitter som nå fladder slit å släng.. kommer liksom inte ikapp att köpa nya kläder.
Äh röka va det. Ha det bäst så hörs vi imorogn efter att jag varit på komvux. //Pufflan

Ge och ta!

Hej hej gott folk. =)
Ja idag äre jätte härligt höst väder ute må jag säga! Gött gött!

Vaknade rätt tidigt idag å var ovanligt pigg måste jag säga.. 05.20.. Det va så Andreas höjde på ögonbrynet å frågade om det var något som hänt. haha! Men nej då det äre ju inte. Hade somnat med hall lampan på och ett tuggummi käften, det störde mig bara så jag va ju tvungen att gå upp för att spotta ut det. haha! =P

Hra nyss varit ute å gått och det va jätte härligt. hihi! Va på skit humör innan jag gick men när jag väl kom ut så vare som bortblåst.
Jag vet inte men jag tycker ju att det känns lite fel att jag hela tiden ska "krypa" för dig å hela tiden göra som du säger å när jag sen föreslår något så du behöver göra något... så blire inte så!! Jag är trött på den skiten och det var det som gjorde mig på så dåligt humör!!! Varför ska jag hela tiden offra mig när du aldrig kan... Det är ju lika med en annan polare till dig... Och hon gör lika dant mot dig.. Varför inte ge och ta??!

Tycker det är fel behandling.

Jag tänker inte krusa nå mer nu! Nu äre sluuuut på det!!
Så många gånger som jag frågat och så många gånger som jag typ "smörat" å fjäskat... Duger det inte och duger inte min partner som får mig att må bra drar jag mig nog ifrån dig... Jag orkar inte höra massa negativt och försöka vara positiv till ingen jävla nytta, jag orkar inte peppa på när inte det heller är till nån jävla nytta!
Har du gett upp totalt själv så kan jag tyvärr inte!
Och ingen annan heller spelar ingen roll vem det är så går det inte så länge du har gett upp men att leva och stå ut med ditt egne liv!

Antingen försöker man lösa det så det blir bättre eller så gör man inget å låter det bara växa.

Tycker iaf UPM skulle hjälpa dig som det har hjälpt mig. Och hjälper en annan kompis till mig.

Jaja jag har iaf bestämt mig för att det inte blir nå mera fjäskande å frågande från min sida... vill ni något får ni komma till mig för nu är och har jag slut på förslag och ju mera jag frågar och det aldrig passar eller duger desto mera börjar jag fundera, vad äre för fel på mig? eller på vad jag gör? eller var äre för fel på min partner då??!!

Fcik iaf utrycka mig hur jag kände nu när maria å tony skaffat hund och det var skönt att ha det sagt.
Hon förstod mig bra och jag uttryckte mig så gott jag kunde för att hon skulle förstå. Skönt att det inte blev någon missuppfattning. hehe!
=)

mufflan min lilla skatt, du är värdefull för mig!

Andreas mitt egna lilla lycko piller! Kyss å puss på hela dig! <3
Pice out! Pufflan

lite av varje

Hej hej!

Lördag idag då! Fan vad dagarna, veckorna å månaderna går fort.. som sagt man hinner ju knappt med att blinka!
Sorry att jag inte har skrivit på ett tag nu men jag har nästan inte suttit vid datan någe..
Och när jag väl har suttit där så har jag inte hunnit skriva blogg.. Vet inte vad jag ska skriva nu för tiden.


Ja vad har hänt sen sist då? Ja det är endel faktiskt.. Anna och Natta har fyllt år. Grattis till er!
Va förbi i Anna å Fredriks lägenhet för att gratta dricka lite kaffe och se hur dom fått till det. =) Det va fint där.
____
 Emma har varit i stan. =) Kul kul! Sen i förrgår kom Sara oxå.
Kul att umgås med er!
___________________
I skolan har det gått bra när jag väl kommit dit. Det är skönt när det flyter på så där bra!
Man går liskom därifrån med ett leende på läpparna när dagen är slut.

Har fått lite läxa som jag snart ska göra.
___________________________
Sen vill jag bara uttrycka en sak! Och det är att för nån vecka sedan fick jag höra att jag skolkade för mycket och att jag borde gå dit för att det är sånna som jobbar och betalar skatt som gör att vi har möjligheten att gå där och läsa upp våra betyg.. Ja så äre nog och jag gör mitt bästa för att vara där så mycket jag kan.
Men klaga fan aldrig mera på mig när det gäller den fronten även om jag inte har några tidigare betyg så klaga fan inte!
Och hellst inte när du inte vet varför jag inte går dit..eller tar mig dit..!
Speciellt inte när du är blind! Men det är väl som sagt lättast att hacka på mig... men men inte mitt ,säger bara det att klaga fan inte på mig!
JAg har tänkt väldigt mycket på saker å ting å vet egentligen inte vad jag har kommit fram till förutom att det tar en massa tid och energi av mig att sitta och tänka på det.. Men jag kan inte hjälpa det sån är jag bara!

Jag tog ju upp en sak mellan mig och en kompis som känns bättre nu för att vi bara har pratat om det. Och nu vet jag..
Jag är ju inte precis nån tanke läsare! Äh fan nog om det nu! Det könns bättre iaf.
_________________

Ja vad mera?!
Hemma träningen och promenaderna har gått fint denna vecka må jag säga. Det känns jätte skönt att kliva upp å gå eller göra tränings dvdn på morgonen.
Känns verkligen att hela kroppen å hjärnan kommer igån på ett helt annat sätt än om man bara gör som jag har gjort i dag lekat i soffan å käkat vindrovor å sen halvsovit.. legat å myst me älsklingen och sen satt mig här..
Jag har inte kommit igån med något, utnyttjade inte ens när det va skönt å fint höst väder ute på en promenad med älsklingen. Jaja men de kommer hehe! Han hämtade precis tvätten nu. hehe!

Måste nog hem till mufflan oxå min lilla pärla för att se hur det är med henne och om hon behöver mera mat, men de tror jag knappast eftersom jag öste på igår. hehe! =)

Jaja nä nu orkar jag inte skriva mera. =P
har´e fint! //pufflan


06/10-08

Hej hej!

Måndag idag, tiden går så fort så man hinner ju inte med att blinka. =P

Klev upp när Andreas sa åt mig att jag måste kliva upp om jag ska hinna dicka kaffe å röka. Stapplar mig ut till köket å är på ovanligt lugnt morgon humör.

Ja sen åker vi till stan och han släpper av mig där han brukar så jag får en liten promenad. hähä! kan ju behövas så man piggnar i ännu mer. JA sen när jag kommer till min ytter dörr så kommer jag på att jag tog ju inte jackan som jag brukar ha där nyckeln låg.... Ringer till andreas å säger att jag inte har nån nyckel å blir mottligt less.

Ja kommer in å katten blir jätte glad! =)
går på toa efter det häller jag upp disk vatten, lägger allt i blöt å sen gick jag å rensade kattlådan va ju inte precis igår jag gjorde det men som tur va så protesterar inte hon. höhö!

Ja sen får jag springa på toa igen...efter att jag gjorde det så kollar jag igenom mina smycken saknar en guld ring  som jag skulle hä på mig nu. Men men den är puts veck borta! Jaja efter att jag lessnat på att leta den så ringer jag till mimmi för att höra om det blir ett bloss..?!
YEs de blev ju det sen tog jag en promenad skönt att utnyttja solen när den väl är framme. :) Började dock regna innan jag kom hem men de va inte så långt kvar. Ja sen jag kom hem har jag bar suttit framför datan för att kolla kläder parfym å skor. Hittade det jag sökte men det va ju inte så mycket billigare! =(

Jaja nä nu ska jag gå till affären en sväng ser att solen har kommit fram igen. hihi!
Måste få igång blodet i kroppen känner jag är lite frusen å kall här och där för att jag bara har suttit här. Haha sen när jag kommer in igen ska jag ta mig ett varmt bad! =D Skönt kommer det att bli.

Fick världens finaste sms av Andreas oxå! Fan vad jag gillar dig gubben! Du är min goding du! Ger dig 1000 roser! Är glad att jag har dig. Nu har det varat mellan oss i 3 eller 4 månader gött gött!
_________________________________Puss pufflan

04/10-08

hej hej!

vilket väder det är ute idag.. bara massa regna å skit.

Vad håller du på med älskling, jag får ju inte tag i dig...

jag har äntligen fått sova ut, mer än vanligt.
vaknade med världens huvudvärk men va upp å tog kaffe å en macka. Andreas hade redan varit upp å fikat han men tänkte att jag skulle få sova.
Snäll av han =)

sen va jag iaf ut å tog ett bloss och kände att jag lätt kunde sova några timmar till... va ju ändå bara skit väder ute så.

Sen gick vi och myste igen hade lite kul skrattade å skämta.

Sen trodde jag att jag skulle dö för att det gjorde så ont i huvudet. Sa att jag vill vila lite och sov en halv timme timme till.
Sen har det inte hänt så mycket mera, maria ringde å fråga om jag skulle komma förbi å kolla på film ja eftersom det va så dåligt väder och Andreas skulle på affären för att köpa mat så tänkte jag att de vore ju fint. Sa att jag såg en skit bra film igår kväll och att jag skulle ta med mig den men glömde totalt bort det.


03/10-08

Hej hej!

Då vare fredag igen. =) Skönt som fan må jag säga.

Vet inte alls vad jag ska göra i helgen med tanke på att jag inte har några pengar heller så kan jag inte göra så mycket.
=( Tråkigt men det är väl bara att gilla eller acceptera läget fast det är förjävla svårt!

Blir väl bara en lugn helg med massa mys städning å sånt. Vila upp mig ska jag göra och ladda upp...


 Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev.

Jag är bara  så förvirrad!

puss pufflan

 

RSS 2.0