5/12/08


hej hej Fredag!

Öj öj vad denna dag har gått fort. hehe!

Klev upp kl sex, å gud vad seg jag va.. hatar fan att kliva upp tidigt på morgonen.
Klädde på mig iaf sen for jag till stan la mig i soffan och myste me katten gött gött! =)
Sen när jag hade tänkt kliva upp somnade jag, tycker det va lite skumt höhö, drömde en sån jäla konstig dröm må jag säga utan någora större detaljer.

Sen gick jag till körfältet iaf för att jag och mimmi skulle baka pepparkakor men dom hade hon redan gjort. Så vi vandrade runt på lillänge bara. Först in på jula och kollade lite. Sen in på djuraffären och lindex och sen träffade vi big ben utanför bolaget, han skulle ut i kväll, han frågade vad vi skulle göra och vi sa att vi skulle ta det lugnt och att vi inte skulle ut. Att det blir en annan gång när man har mer pengar. Vi sa hej då till han sen in fort som fan på coop.. Gick till kuddarna.. haha mina har ju blivit så jävla värdelösa! Urs! Där kunde man iaf köpa två för 149 men jag gjorde inte det. men jag kollade ju iaf. =) hehe! Sen vare raka vägen till mjölken och sen till juicen eller hur det nu stavas.. finns ju en jätte god juice som det inte är nå tillsatt socker i och inte så mycket konserveringsmedel.. 2 liter för 20 kr gott gott!!

JA tiden gick ju åt må jag ju säga. Fick lite pressent tips oxå när man gick me mimmi så fick hon själv säga vad hon önskade sig. =) Fick så mycket förslag så jag blev ju förvirrad. hahaha! =P

Sen gick vi hem till henne och drack den goda juicen och åt pepparkakor som hon gjort. Sen efter ett tag så kom Ronnie hem och sen kom andreas. Ronnie ställde sig och diskade och mimmi började lite smått me maten. Sen spelade hon och jag kort. Efter att vi ätit så kollade vi lite på tv och så sen for jag och andreas till torvalla för att hämta nå rena kläder till mig och så kom jag på att jag må rensa kattlådan och fylla på lite sand och ta ut soporna så det inte stinker sen när jag kommer hem... sen åkte vi hit. Jag gick raka vägen in på toa och slängde av mig kläderna och tog mig en dusch och det va skönt som bara faaan!!
Sen när jag va klar tog jag morgonrocken och ställde mig och diska. Sen satte jag mig här.. Nu ska jag smörja in mig, blir ju så torr nu när det är så kallt och sånt.

Filmen är ju klar nu som vi väntade på så vi ska kolla på nya bond filmen.. jag hade väl inte så jätte stor lust att se den men den jag ville se gick inte att hitta så ja jag sa att vi skulle kolla på den för att slippa höra tjatet att han vill se den. Haha! Vi kan ju inte bara kolla på filmer som jag vill se.

Kom på att jag fick ju en lott när jag handlade på coop.. dom har slumpmässigt kott på schop express och så blev det vi.. haha! hade ju som tur va inge mycket för då hade det ju tagit tid. Och bara för att det va det vi hade dragit med saken man skannar av så fick jag en lott. haha ska fan skrapa den nu för å se om jag vinner nå men det lär man ju inte göra bara för att det va en gratis lott. hähä! =P

Ja i morgon vet jag inte alls vad som händer. ska nog läsa i den bra boken. =) sen ska jag dammsuga och torka golv.. behöver göra det både här och hemma hos mig.. ifs så dammsög jag ju hos mig i måndags. men jaja vi får väl se sen kommer emma så vi åker väl in till stan för att möta upp henne eller något, vet inte än har inte pratat me henne.

Träffade harry, viktoria och simon igår och gud vad kul det var. oj oj! Jag har verkligen saknat honom. Och när jag sa det till andreas så sa han att det hade varit jobbigt när jag hade honom för att han kände sig utstött haha konkurens av en hund! Jaja Men han är ju så fin och go. Berättade ju för viktoria oxå att jag suttit och tänkt på att jag kanske aldrig skulle träffa honom igen och var jätte ledsen för det, men det behöver jag ju inte vara.. inte nu iaf. Det va skönt att umgås oxå.=)

Jaja det va väl allt från mig dag. Poff hej!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0